Wątek
:
Panny Młode 2008 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
2008-04-18, 07:49
#
989
Mbu83
Raczkowanie
Cytat:
Napisane przez
malin30
Będziesz miała tę białą długaśną limuzynę?
Tę długaśną - 9m, czy biała to nie wiem, ale jedno jest pewne - nie tą co po Słupsku się wozi dzięki Bogu, ale wynajętą z Kołobrzego. Nie wiem jakie ty masz zdanie o tej Słupskiej - jednej jedynej zdezelowanej i pechowej. Mój kamerzysta był na ślubie w Słupsku i para miała wynajętą TE słupska limuzynę i jak wracali z kościoła to koło odpadło
i pojechało do przodu, a kierowca poleciał za nim, centralnie olewajac młodych - fajnie ta akcja wygląda na kamerze, ale ja to bym się chyba zapłakała jakby mi coś takiego się zdarzyło wiec wole nie ryzykować. Te z kołobrzegu są podobno nowiutkie i tyle dobrego przynajmniej: nie ma obawy ze sie z moja mega suknia nie zmiescze
.
Cytat:
Napisane przez
Marissaa
a co do limuzyny...czemu nie zawsze mozna zaszpanowac a co tam ze ludzie beda gadac oni siee nie karna limuzynka biala a na pewno by chcieli hhihihi
)
W sumie.... podejrzewam ze większość to właśnie z tej zazdrości bedzie obgadywać, ale co tam - zapewne bede pierwszy i ostatni raz w życiu tym jeździć - wszystkiego trzeba w zyciu spróbować
, choć jak patrze sobie na tego slicznego cadilaczka to tak troche smutno mi sie robi ze jednak nie wszystko bedzie tak idealnie jak sobie wymarzyłam
A co wy wszystkie teraz chyba odsypiacie te nocne pogaduchy - wstawać kluchy leniwe.....
Czas edycji: 2008-04-18 o
13:27
Powód: post pod postem
Mbu83
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Mbu83
Znajdź więcej postów Mbu83