Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sauna Na Podczerwień- Super Sprawa Polecam!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-09-18, 20:48   #1
xre
BAN stały

Lightbulb

Sauna Na Podczerwień- Super Sprawa Polecam!

Oto cytat z jednego artykulu:
" Jest to sauna bez pary i z niską temperaturą powietrza (40-65°C), gdzie zamiast tradycyjnych pieców wykorzystywane są ceramiczne promienniki podczerwieni. Z systemu głębokiego wnikania ciepła do organizmu dzięki podczerwieni może korzystać każdy.
Badania medyczne wykazały niezwykłe rezultaty zdrowotnego działania promieniowania cieplnego i zostało ono uznane za nadzwyczaj efektywne. Przede wszystkim dlatego, że ciepło wnika w ciało aż 4cm w głąb i rozgrzewa organizm bez wykorzystywania powietrza jako jego nośnika. Dzięki tej możliwości ciało dużo mocniej poci się i traci o 250% więcej płynów niż w tradycyjnej saunie.
System powoduje, że organizm wydala nie tylko wodę, jak to było dotychczas (wcześniej 97% to woda, teraz tylko 80%), ale także tłuszcz (20%), cholesterol, metale ciężkie, kwasy i związki toksyczne. W czasie jednego 30-minutowego seansu organizm spala około 600 do 800 Kcal."

To faktycznie dziala! Ja osobiscie mam oczyszczona skore, znikaja mi przebarwienia, poglebia sie opalenizna, szybciej goja ranki i pryszcze... mozna to porownac z lampa zeptera... poza tym jest tam cieplutko a nie goraco nie pocisz sie az tak bardzo jak w normalnej saunie... Ktos tam byl? niech podzieli sie wrazeniami... ja jestem zadowolona

wyglada to tak ja na obrazku.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sauna.JPG (21,8 KB, 278 załadowań)

Edytowane przez xre
Czas edycji: 2005-09-20 o 23:39
xre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując