Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - I ja próbuje cosik sama tworzyć ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-18, 09:53   #245
klamaja
Rozeznanie

Dot.: I ja próbuje cosik sama tworzyć ;)

Nie miałam czasu wejść a tu tyle postów :O

Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość
Baaarrrddddzzzooo ładne
dziekuje

Cytat:
Napisane przez falling in love Pokaż wiadomość
Bardzo ładne,staranne, szczegółnie te drugie.
Tylko dla mnie jakoś tam pusto w środku, hm.....
dzięki, taka właśnie miała być kompozycja

Cytat:
Napisane przez aisah Pokaż wiadomość
1 - nie i wykonanie jakieś takie i wzór...
2- a te dużo lepiej
dziękuje mnie się osobiście podobają te 1sze miały być delikatne, i pasujące do bransoletki

Cytat:
Napisane przez iguana_night Pokaż wiadomość
1. Kompozycja i wykonanie mnie nie przekonuje, brzydko wyglądają te łączące S-ki.
2. Całkiem niezły pomysł, ale popracuj nad ślimakami, bo krzywe wychodzą, i coś wykombinuj z tymi biglami, bo te wyglądają niezbyt estetycznie..
niestety łańcuszka nie mam posrebrzanego, więc zrobiłam własnej roboty, a prosty drut nie pasował za bardzo, kompozycja podpasywana pod bransoletkę

Cytat:
Napisane przez Zirrel Pokaż wiadomość
Drugie są piękne
miło mi

Cytat:
Napisane przez naila Pokaż wiadomość
Drugie prześliczne, w pierwszych podoba mi się tylko listek
dziękuje

Cytat:
Napisane przez wariacja Pokaż wiadomość
Drugie bdb, ale pierwsze nie przypadły mi do gustu.
dzięki, no domyślam sie że nie wszystkim podobają się te 1sze, ale kazdy ma inny gust

Cytat:
Napisane przez triszka Pokaż wiadomość
Pierwsze kolczyki nie w moim guscie. Ale drugie za nie nadrabiaja tylko popracuj nad slimakami i dla mnie sa takie hmm... puste. Jednak to rzecz gustu, ja wole jak jest wiecej koralikow/ kamieni
dzięki, no rozumiem, podobnie jak pisałam w pierwszych kołach, koraliczki przydały by sie może większe a co do ślimaczków to wiem muszę się w końcu nauczyć je ładnie robić

Cytat:
Napisane przez Miśka30 Pokaż wiadomość
Drugie zdecydowanie górą! Świetny pomysł, przyciągają wzrok, bigle troche popraw i będzie ok. Uważam, że nie potrzeba więcej koralików szczególnie w środku, bo co za dużo to nie zdrowo
dzięki za rady

Cytat:
Napisane przez substytut Pokaż wiadomość
1 kolczyki mi nie odpowiadaja
W 2 byc moze zmienilabym to, by byly bardziej pod uchem, ale i tak sa sliczne
dzięki
Cytat:
Napisane przez majakorn Pokaż wiadomość
mi również bardzo spodobały sie drugie ładnie wykończone, pomysł dobry nic tylko pogratulować
miło mi

Cytat:
Napisane przez Kasia83 Pokaż wiadomość
świetny ten naszyjnik z różą, niby delikatny, ale te czarne róże dodają mu charakteru

Te kolczyki są rewelacyjne - kojarzą mi sie z szerko uśmiechniętymi mordkami z zakręconymi nosami i oczami w dodatku w czapkach - boskie
hehe kazdy w nich widzi co innego ja twarze wesołego smoka, kto inny mordkę krowy

Serdecznie dziękuje wszystkim za opinie i słowa krytyki, nad ślimakami będę pracowała, nad formom bigli również, ale wole taką haczykowata niz wystający drut i baranek, albo kółko Widzę że opinie były różne, ale to normalne, nie wszystkich da się zadowolić każdy lubi co innego.
Pozdrawiam !!!
klamaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując