2008-04-18, 09:53
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: I ja próbuje cosik sama tworzyć ;)
Nie miałam czasu wejść a tu tyle postów :O
Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk
Baaarrrddddzzzooo ładne 
|
dziekuje 
Cytat:
Napisane przez falling in love
Bardzo ładne,staranne, szczegółnie te drugie.
Tylko dla mnie jakoś tam pusto w środku, hm.....
|
dzięki, taka właśnie miała być kompozycja 
Cytat:
Napisane przez aisah
1 - nie  i wykonanie jakieś takie i wzór...
2- a te dużo lepiej 
|
dziękuje mnie się osobiście podobają te 1sze miały być delikatne, i pasujące do bransoletki
Cytat:
Napisane przez iguana_night
1. Kompozycja i wykonanie mnie nie przekonuje, brzydko wyglądają te łączące S-ki.
2. Całkiem niezły pomysł, ale popracuj nad ślimakami, bo krzywe wychodzą, i coś wykombinuj z tymi biglami, bo te wyglądają niezbyt estetycznie..
|
niestety łańcuszka nie mam posrebrzanego, więc zrobiłam własnej roboty, a prosty drut nie pasował za bardzo, kompozycja podpasywana pod bransoletkę 
Cytat:
Napisane przez Zirrel
Drugie są piękne 
|
miło mi 
Cytat:
Napisane przez naila
Drugie prześliczne, w pierwszych podoba mi się tylko listek 
|
dziękuje
Cytat:
Napisane przez wariacja
Drugie bdb, ale pierwsze nie przypadły mi do gustu.
|
dzięki, no domyślam sie że nie wszystkim podobają się te 1sze, ale kazdy ma inny gust 
Cytat:
Napisane przez triszka
Pierwsze kolczyki nie w moim guscie. Ale drugie za nie nadrabiaja  tylko popracuj nad slimakami i dla mnie sa takie hmm... puste. Jednak to rzecz gustu, ja wole jak jest wiecej koralikow/ kamieni 
|
dzięki, no rozumiem, podobnie jak pisałam w pierwszych kołach, koraliczki przydały by sie może większe a co do ślimaczków to wiem muszę się w końcu nauczyć je ładnie robić
Cytat:
Napisane przez Miśka30
Drugie zdecydowanie górą! Świetny pomysł, przyciągają wzrok, bigle troche popraw i będzie ok. Uważam, że nie potrzeba więcej koralików szczególnie w środku, bo co za dużo to nie zdrowo 
|
dzięki za rady 
Cytat:
Napisane przez substytut
1 kolczyki mi nie odpowiadaja 
W 2 byc moze zmienilabym to, by byly bardziej pod uchem, ale i tak sa sliczne 
|
dzięki
Cytat:
Napisane przez majakorn
mi również bardzo spodobały sie drugie  ładnie wykończone, pomysł dobry  nic tylko pogratulować 
|
miło mi 
Cytat:
Napisane przez Kasia83
świetny ten naszyjnik z różą, niby delikatny, ale te czarne róże dodają mu charakteru
Te kolczyki są rewelacyjne - kojarzą mi sie z szerko uśmiechniętymi mordkami z zakręconymi nosami i oczami w dodatku w czapkach - boskie 
|
hehe kazdy w nich widzi co innego ja twarze wesołego smoka, kto inny mordkę krowy 
Serdecznie dziękuje wszystkim za opinie i słowa krytyki, nad ślimakami będę pracowała, nad formom bigli również, ale wole taką haczykowata niz wystający drut i baranek, albo kółko Widzę że opinie były różne, ale to normalne, nie wszystkich da się zadowolić każdy lubi co innego.
Pozdrawiam !!!
|
|
|