2017-04-07, 20:03
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Październikówki 2016 to stan umysłu! Już trzeci wątek jako Mamy <3
Jak myślicie, czy można dawać dziecku picie podczas jedzenia? Mam wrażenie, że te papki wydają się mojej Małej strasznie suche i bardzo jej się chce pić, więc daję jej podczas posiłku wodę lub sok rozcienczony wodą. Ktoś mi jednak kiedyś mówił, że nie dobrze jest pić przy jedzeniu i w sumie teraz to nie wiem.
Dziewczyny, jeszcze pytanie. Budzicie dzieci z drzemek? Ola ma w sumie stały rytm dnia, ale czasem tak mocno zasypia, że przesypia porę, o której zawsze wstaje i cały dzień nam się psuje. Nie chce potem zasnąć o stałej porze, płacze, marudzi... Dlatego staram się ją budzić jak przychodzi czas, ale mi tak jej szkoda. Czasami płacze jak ją budzę i wtedy czuję się jak wyrodna matka, która nie pozwala dziecku spać[emoji14]
Cytat:
Napisane przez słonik
Trudno mi określić na podstawie opinii pacjentów, bo ledwo co wszedł na rynek jak szłam na l4  Ale zerknęłam na skład i uważam, że lepszy jest dentinox, bo zawiera substancję miejscowo znieczulającą, a dentosept mini nie  dentosept mini w składzie ma subtancje przeciwzapalne, odkażające, może trochę p/bólowo działać, ale raczej słabo 
|
Dzięki za info o Dentosepcie. Używam przede wszystkim Dentinoxu, ale wydaje mi się, że czasami Ola potrzebowalaby czegoś więcej niż trzy razy dzennie. Zastanawiałam się, czy można używać to zamiennie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|