Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy majowe cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-04-07, 21:41   #2040
misja0181
Rozeznanie

Dot.: Mamy majowe cz. VI

Cytat:
Napisane przez Glassball Pokaż wiadomość
Zjadłam mleczko w tubce, wypiłam cole ale to niestety nie było to 😂 idę gotować bób 😄

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Mój dzisiejsz zestaw czekam tylko aż synek uśnie żeby móc się delektować

Cytat:
Napisane przez Kiwaczka Pokaż wiadomość
Jak mnie mąż wku.... denerwuje!! A nic mi nie zrobił. Ot tak zmieniło mi się nastawienie i poszło. Do tego zrobiłam na kolacje pierogi z kapustą i grzybami z kauflandu. Fuj ochyda. Mąż zjadł pół pieroga i powiedział "co za 💩" .. mnie też niesmakowaly ale dla "oscara" zjadłam wszystko i na niego mam jeszcze większego focha. Powinnam być aktorką... bo tego 💩 faktycznie zjeść się nie dało ale dla focha wszystkie chwyty dozwolone 😁😛

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Jestes moim miszczem 😁

Pierogi to najbardziej lubilam z Biedry, choc dawno nie jadlam. Robi je firma "U Jedrusia"

Te z biedry to i u nas czasem kupujemy do ruskich cebulka i jest git )

Cytat:
Napisane przez Mohnka Pokaż wiadomość
Zatrzymało się. Wkładka prawie czysta. Teraz znów męczyły trzy, cztery skurcze i spokój..
Wściekła jestem!!! Teraz będzie mnie trzymać w napięciu..
Może jest mi dane wytrzymać do 37+0..

Hehe ... raz wystraszona, raz wściekła ale Ci funduje emocji Maksiu

Cytat:
Napisane przez decorail Pokaż wiadomość
Gornek - super, że wszystko ok na KTG ale nie mam pojęcia jak to wygląda z KTG w innym szpitalu

Kiwaczka - jesteś mistrzem zła

Glassball - gorzej jak bób to też nie będzie to

Mohnka - jak tam? już doczytałam

Marta - ja biorę z fiszbinami, bo chcę właśnie, żeby cycki dobrze podtrzymać, żebym potem ich z ziemi nie zbierała

Wróciliśmy z zakupów - kupiłam te cudne obrazki w Pepco i kocyk dla młodego, Pampersy w Tesco, a w Rossmannie wzięłam oliwkę i przy kasie pani powiedziała, że wbija jej się za 0zł jako prezent Tylko musiałam wziąć jeszcze jedną, żeby mogła mnie skasować
Ale fajnie wyszło z tą oliwką

Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
My z TZ w Polsce mieszkalismy w starej kamienicy z bardzo wysokim sufitem i raz nam przyszla doplata 4000zl, po surowej zimie. To dopiero szok byl :P a w domu bylo grzane do 17 stopni :P uf jak dobrze, ze juz nie mieszkam w tej dziurze.

O matulu ... 4000 padłabym na zawał
misja0181 jest offline Zgłoś do moderatora