2008-04-18, 12:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!
MaładT brzuszek wspaniały Ogromnie mi się podoba, bardzo kształtny 
Mijalea współczuję pawika... mnie mdliło tak chwilę po wypiciu glukozy, a potem się już dzielnie trzymałam. I to dwa razy. Bo najpierw 50 g, a potem 75 g. Super, że wyniki masz dobre, nie będziesz musiała tego przechodzić po raz kolejny.
Opowiem Wam teraz o głupocie ciężarówki Kasiulki Otóż Kasiulka czasem coś tam wyprzedaje ze swojej kolekcji perfum. Sprzedałam jakieś 3 tygodnie temu balsam. Na konto było sporo przelewów, a że nie mieliśmy z małżem (jeszcze) elektronicznego podglądu byłam pewna, że kasę wpłacił mi ten kupujący. Ma ponad 50 komentarzy. Przedmiot wysłałam, on wielce zdziwiony że dostał balsam bo nie wpłacał. Mąż się kopnął do banku wziął wyciąg przelewów i ustawił nam internetowe podglądanie konta. Okazało się, że faktycznie gość nie wpłacił. Wysłałam więc mu kilka wiadomości - na początku wiadomo jedną, iż przepraszam pomyliłam się, miałam sporo przelewów itp. i mam nadzieję że dokończy transakcję wpłacając mi kasę,oczywiście tak miał zrobić i co? wielkie jajco... myślę, że pieniędzy nie dostanę, a balsamu wiadomo koleś mi nie odeśle, więc zarobił na mojej głupocie. Na razie czekam bo wysłałam mu przypomnienie od Allegro, a potem postaram się o zwrot prowizji i oczywiście wystawię negatywa jeśli nawet on mi też wystawi w odwecie. Wiadomo moja pomyłka, szkoda tylko że uczciwych ludków już tak mało na tym świecie...
|
|
|