Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W co się ubrać na wesele/sam ślub/ślub cywilny/chrzcin/studniówkę, etc? - ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-04-08, 10:24   #1714
martaakow
Zakorzenienie

Dot.: W co się ubrać na wesele/sam ślub/ślub cywilny/chrzcin/studniówkę, etc? - ZBIO

Cytat:
Napisane przez Pani_E Pokaż wiadomość

Tak tylko jaki ten krawat? Aha a garnitur za duży w sensie długości rękawów? No bo w plecach leży idealnie, gdyby był mniejszy to by był za ciasny. Spodnie są tu troszkę opuszczone w dół, bo są o dwa cm za krótkie. Tak powiedzieli przy zakupie.
To niech podciągnie spodnie na swoje miejsce, bo właśnie w okolicach bioder też się tworzy wór, pewnie dlatego że spodnie są opuszczone.
Nie wiem, jak w sklepie z garniturami, chcąc sprzedać garnitur, mogli Wam powiedzieć, że spodnie są za krótkie, a Wy wierząc im w to, wzięliście mimo wszystko. Całość się tu mocno kłóci z wyobrażeniem sprzedaży-zakupu produktu
A marynarka moim zdaniem ma za długie i za szerokie rękawy po prostu. Na zdjęciu ogólnie wygląda na za szeroką, ale może to kwestia zdjęcia, skoro twierdzisz, że w plecach leży dobrze.
Tak jak Pani Smith napisała - następny garnitur koniecznie mocniej zwężany, bo też myślę, że to tylko kwestia tego, że narzeczony jest bardzo szczupły.

A co do kolorów - ja bym wybierała z podobnych jak radzi Pani Smith
martaakow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując