Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy majowe cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-04-11, 13:01   #2709
misja0181
Rozeznanie

Dot.: Mamy majowe cz. VI

Hej

Anita7 a położna tłumaczyła czemu nie powinno się siedzieć po turecku?
Ja bardzo lubię tak siedzieć i się teraz trochę zmartwiłam
Trzymam mocno kciuki, bo widziałam, że lekarze myślą nad wcześniejszą cc. Co by nie było najważniejsze zdrowie dzieciaczka i Twoje )

Kiwaczka u nas też w nocy się obudziłam przez deszcz. Biegłam szybko pranie z balkonu przyciagnąc na chatę, bo cała suszarka ciuszków się "suszyła"

Glassball jeszcze chwilka i będziesz się tulić z drugim maluchem domyślam się, że ciężko Ci zostawić pierwszego, bo i ja myślę jak to będzie bez mojego te kilka dni. Będziemy tęsknić to na pewno, ale będą przecież pod dobrą opieką i nie na długo
Ps. bardzo zgrabnie wyglądasz

Gronek fajnie, że przenieśli Ci w końcu na normalną salę mogliby jednak jeszcze karmić normalnie :|

Mohnka, ale super, że wyjdziesz jeszcze do domku po takim czasie, tylu porąbanych lokatorkach należy Ci się trochę odpoczynku w normalnych warunkach nabierzesz sił

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Ania a to buraki z tego sklepu :/
Zdrówka dużo. Długo Cię trzyma

CamomileS kciuki za wizytę ja też dziś, ale na 17.30.

Justyna mam nadzieję, że w szkole pójdą Ci na rękę i pozaliczasz bez stresu

Effpe jak się dziś czujesz? Choroba nie rozłożyła na dobre?

Tak pisałyście ostatnio o gazach i 2, że przez Was mnie dopadło wczoraj samej ze sobą mi ciężko wytrzymać ... tylko u nas zawsze zganiamy na psa hahah a co do 2 to u mnie w te ciąży był wiecznie problem, a dziś mnie obudziło o 2 w nocy :| chyba coś mi zaszkodziło, bo nigdy mnie tak nie bierze nagle już nie mówiąc w nocy :|

Byłam dzisiaj na pobraniu krwi, bo miałam zrobić wyniki na wizytę i zapomniałam. Najlepsza babka w laboratorium, poinformowała mnie: "wkłuwam się". Tak zabolało, że nawet jakby mnie nie uprzedziła to trudno by było nie poczuć kiedy to zrobiła

Biorę się chyba za kolejne prasowanie (4?). Z tego co policzyłam zostało mi jeszcze 3 pralki...
misja0181 jest offline Zgłoś do moderatora