Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Słońce świeci, ptaszek śpiewa, nas ze stresu krew zalewa PM2017 cz. 46 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-04-12, 19:16   #2604
Key_b
Zadomowienie

Dot.: Słońce świeci, ptaszek śpiewa, nas ze stresu krew zalewa PM2017 cz. 46 :)

Cytat:
Napisane przez NikolaNiki Pokaż wiadomość
To moze gorset to nie jest zly pomysl

Piekny komplet z perel, ale ja niemoglabym ubrac na slub, bo perly to cos tam i matka by sie darla

Ja sobie Ciebie wyobrazam jako wysoka i wysportowana blondynke z wlosami do ramion. Wydajesz sie bardzo zorganizowana, spokojna i aktywna

WOW sporo, pokaz jak wygladasz Ja mysle o skroceniu wlosow po slubie, teraz mam do pasa

Wlasnie mi praca tez troche przeszkadza w trzymaniu diety a bardzieje chodzi o to, ze nie mam czasu zjesc. Ale sie staram jesc jednak w pracy, nawet jesli jem bardzo szybko a potem mam problemy z brzuchem Ja jem tylko 4 posilki, bo nie dalabym rady wcisnac 5 posilkow dziennie.

PS: jestes bardzo ladna i nie jestes gruba, wiec sie nie przejmuj

Zaraz Ci podesle link
A Ty wydajesz mi sie niska tak niecale 160cm wzrostu i masz ciemne wlosy proste do lopatek. Ubierasz sie w ciemne kolory i czesto masz smutek na twarzy, choc do twarz jest Ci z usmiechem

Ale jak bo nie potrafie sobie wyobrazic ???
Haha jestem zorganizowana spokojna i aktywna ale mam krótkie włosy i jestem raczej przy kości roZmiar 44

Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość
A jednak 😁 ładne

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja jednak zawsze muszę postawić na swoje 😁

Cytat:
Napisane przez karla906 Pokaż wiadomość
Puk puk czy ktoś mnie jeszcze pamięta ? dziewczyny ciężkie mieliśmy tygodnie: zdrowotnie-uczelniano-pracowo-rodzinnie ale wychodzimy na prostą wydaje mi się ze dam radę już zaglądać szczegóły co i jak napiszę wieczorem w klubie co u Was? Jakieś nowości? Jak tam Key? wszystko dopięte?

Hej hej :róża: a no dopinamy powoli
Cytat:
Napisane przez karla906 Pokaż wiadomość
Widzę że odstawianie anty na topie jakby co mogę poinstruowac w obsetwacji cyklu, temperatury itp. U mnie jest niezawodne ale potrzeba chwili na nauczenie się co i jak

Ja też to stosuje ale od stycznia dopiero, więc w razie w chętnie się zglosze

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

"Na wspólna radość, na chleb powszedni, na poranne otarcie oczu w blasku słonecznym, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew, krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie." K.I.Gałczyński
Key_b jest offline Zgłoś do moderatora