2008-04-19, 20:08
|
|
Raczkowanie
|
czy żyjecie tak jak chcecie?
no własnie. czy wasze życie wygląda tak jak zawsze chciałyscie zeby wyglądało?
jak udało się to wam osiągnąć? a jesli nie to dlaczego? co cie ogranicza, co przeszkadza?
jakos tak ostatnio przewartosciowuje swoje zycie, nadchodza wielkie zmiany niezalezne ode mnie, chce ten czas wykorzystac w ten sposob, zeby wreszcie zyc jak zawsze chciałam, nie marnowac czasu.
teraz w sumie nie mam zadnych ograniczen a jednak nie jestem zadowolona z tego, jak zyję.
zawsze mi sie marzyło, zeby miec duzo znajomych, nie siedziec w domu, byc aktywną, ale jakos mi to nie wychodzi. co gorsza przyjaciele układają sobie zycie a ja jakos stoję w miejscu. nie wiem jak sie ruszyc, moze na studiach bedzie lepiej? w sumie dzieki temu nie mam jakichs skrupołow zeby wyjechac za granice czy isc do innego miasta na studia niz inni, ale to jednak nie to. chciałabym życ jak mój brat-imprezowac, miec na serio duzo znajomych a przy tym kilku oddanych przyjaciol. studiowac, udzielać się społecznie, i mieć jeszcze czas dla siebie. patrze na niego i mysle 'tez tak mogę'ale nie jednak nie mogę. bo już za pozno na takie zycie.
no wiec piszcie.
|
|
|