Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2017
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-04-13, 16:41   #3014
maluchna30
Zadomowienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2017

Cytat:
Napisane przez blekitnams Pokaż wiadomość
Mnie bardzo boli kość ogonowa i dół pleców, kiepsko sypiam i z pracy wracam wykończona. Dzisiaj miałam awanturę z szefem. Powiedziałam o 4 godz. Pracy przy komputerze, to dla niego rozwiązaniem jest urlop albo zwolnienie. Od slowa do słowa powiedział, ze zawsze mogę złożyć wypowiedzenie i żebym nie spodziewała się przedłużenia umowy. Teraz dopiero będę miała w pracy piekło.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Łooo matko, współczuję. Co za gościu, jak można tak kobietę w ciąży potraktować??? Nie daj się, walcz!!!

Cytat:
Napisane przez poli230 Pokaż wiadomość
Ja pisałam, że chyba będę musiała się wybrać. No i ostatnio jak dopadlo mnie to przeziębienie i mega kaszel to poszlam. Pierwszy raz byłam u kobiety, nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia. Powiedziała że skoro tak kaszle, a nie wygladam na przeziebiona, to na pewno objaw alergii. (Chociaz zawsze zaczynalam czerwiec lipiec) i powiedziała, że żadne tabletki nie wchodzą w grę, przepisala mi jakieś leki wziewne, nazwy mogę podać wieczorem. Póki co ich nie kupilam bo muszę sprawdzić czy nadają się dla ciężarnych, a dwa, mi się wydaje, ze to jednak wirusowo i leczę się dalej inhalacjami i prenalenem.[emoji14]jesli nie poprawi mi się, to wykupie leki. O ile wyczytam, że jakieś ciężarne je biorą.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Jak możesz kochana to sprawdź jakie to leki. Ja dostałam Pulmicort do inhalacji, metmin do nosa. Jeszcze nic nie wzięłam, bo bojąca dupa jestem. Ale jak już zacznę się dusić, to nie będzie wyjścia.

Cytat:
Napisane przez 89Otojestkasia Pokaż wiadomość
My juz po wizycie i z Alicji zrobił sie Aleksander [emoji5] Mąż zachwycony [emoji5]
Ja byłam tak bardzo nastawiona na dziewczynkę ze teraz mi jakoś dziwnie ale najważniejsze jest to ze jest cały i zdrowy [emoji5]

Na potwierdzenie przed chwilą dostałam 2 solidne kopniaczki
Było widać przez brzuch taką wybijającą się rączkę albo stópkę
Jestem nienormalna, popłakałam się
O to się mały z jajkami chował. Gratuluję kopniaków.

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;72848891]Nooo nareszcie. 2 godz czekania.

Pan dr potwierdził chłopaka
Wreszcie wiem że moja szyjka ma 4 cm [/QUOTE]
Brawo! Gratuluję!!!

Dziewczyny! wczoraj byłam u alergologa. Ten mnie zbadał i coś mu się z dzieckiem nie spodobało. Kazał na cito jechać do szpitala na konsultacje. Kurde, ile się strachu najadłam. Na szczęście z moją dziewczynką wszystko w porządku, ale mówię Wam, że prawie umarłam tam ze strachu.
Niby roboty w cholerę, a nic się człowiekowi nie chce. Czekam na męża aż z delegacji wróci, bo od wczoraj go nie ma i jestem uziemiona. Mam mnóstwo zakupów do zrobienia, a on zabrał auto i du.a. Wszystko na ostatnią chwilę będzie robione na święta.
Moja Ola od 3 dni narzeka na brzuszek i do tego ma rozwolnienie. Już wcześniej też się to powtarzało, ale coraz bardziej mnie to martwi. Wyniki niby ok, a brzuch boli i rozwolnienie ma. Już sama nie wiem o co kaman.

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Ale mi się chce Coca Coli!!!!!!!!!!!!!!!!!!