2017-04-13, 19:03
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXIX
Cytat:
Napisane przez razdwapiec
Dzięki dziewczyny!
Co do peelingu to ja nie wiem jak z Evree, ale bardzo dobry peeling do ust ma Sylveco (niestety w Rossie nie ma). I same naturalne dobroci w składzie, więc można go bez obaw zlizywać. Mam drugie opakowanie już.  Skusiłam się za to kiedyś na peeling Eveline i był okropny, wyrzuciłam po jednym użyciu...
Teraz mam w planach kupić kilka Blistexów.
|
Ja jestem wręcz zakochana w kosmetykach sylveco ! jak dla mnie są po prostu rewelacyjne miałam tez kiedyś ta pomadke o której mówisz i jestem nią zauroczona ! Kremy tez miałam i są moim zdaniem przecudowne i jest to polska firma kosmetyki z sylveco maja boskie składy które nie powinny nikomu zaszkodzić. Miałam lekki krem brzozowy o ile się nie myślę , tą pomadke z peelingiem i krem na noc w sloiczku i wszystko się u mnie bardzo dobrze sprawdziło i zawsze chętnie wracam do tych kosmetykow ... Teraz mam zamiar wypróbować oe nich peeling do twarzy , tomik i inną wersje kremu na noc a pomadke mam nawet teraz na ustach ale kusza mnie tez inne kosmetyki miedzy innymi markell bio są to kosmetyki naturalne ze śluzem ślimaka chce je wypróbować i jestem ich bardzo ciekawa .. tym bardziej ze są dostępne w naturze ale to chyba nowość bo przed tem ich nie dostrzegłam ..
A tak w ogóle to teraz mam taka ochotę na naturalna pielęgnację ze chyba niedługo zbankrutuje 
---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------
Cytat:
Napisane przez Suqub
Ja mam te "matowe" i obok matowego to nie leżało :/
|
Ja uzywam bronzera z kobo i jest swietny
|
|
|