Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kolejna prośba o pomoc w doborze podkładu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-19, 21:56   #1
minuit18
Raczkowanie

Question

kolejna prośba o pomoc w doborze podkładu

mój pierwszy post więc witam serdecznie wszystkich!

Wiem, że było już sporo wątków o przeróżnych podkładach. Zapewniam, ze je przeczytałam ale mimo to mam jeszcze z tym kłopot...

Od pewnego czasu zauważyłam że praktycznie każdy podkład znika ze mojej twarzy po 4 godzinach jak to sie stało nie wiem do dziś kiedyś tak nie było!

wyszukałam sobie więc na KWC podkład Revlon Colorstay i byłam bardzo zadowolona z próbki która przetestowałam i z opinii na forum. Jakkolwiek przeczytałam potem analizę składu i już nie jestem przekonana czy chcę go kupić.
i stąd moje pytanie. Czy nadaje się on dla młodej skóry (mam 18 lat)? moja cera ma skłonność do przetłuszczania się, ponadto nie mam za wiele do ukrycia. zależy mi tylko na macie i wyrównaniu koloru, bo mam lekkie przebarwienia
Ponadto ten podkład jest ciężki a zbliżają się wreszcie ciepłe dni. Niestety czeka mnie wiele egzaminów w tym okresie i chciałabym dobrze wyglądać.

Czy szanowne Wizażanki mogą mi coś polecić? może powinnam kupić dwa podkłady? Szukam takich lepszych żeby nie zniszczyć sobie skóry ale w cenie ok 100 zł.
Miałam już Lasting performance, sephore, maybeliine na bazie wody (pure cos tam...) Lirene i soraye. Te już wiem że sie nie sprawdzają...

Bardzo prosze o pomoc!
minuit18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując