Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W CO SIĘ UBRAĆ NA ŚLUB I WESELE????????
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-01-04, 22:07   #752
damagda
Raczkowanie

Re: JAK WAM SIE PODOBAM? MOJA KREACJA NA STUDNIÓWKE... :)

Oj, mam nadzieje ze to zart z tasma klejaca
Kup sobie koniecznie trzy rzeczy:
1)stanik bez ramiaczek, ktory ma wewnatrz "lamowke" ze slikonu, ktory lekko "przylepia sie" do skory i trzyma biust tam gdzie powinien byc (koniecznie gladki).
2)Ramiaczka w kolorze sukni (ew.czarne), moge sie zalozyc ze po 6 godzinach przytrzymywania reka stanika bedziesz miala dosc i postawisz na wygode- po takim czasie i tak bedziesz juz obfotografowana i obejrzana przez wszystkich Ja tez mialam suknie bez ramiaczek, nie ma az takiego biustu jak ty, ale i tak caly wieczor spedzilam przytrzymujac ja :/ O bardziej aktywnych tancach w ogole nie bylo mowy...
3)Majtki obciskajace lub najlepiej rajstopy z tzw "brzuchem"-sa calkiem wygodne, a satyna ma niestety to do sibie ze widac w niej kazda niedoskonalosc, zwlaszcza, jak zjesz cos na studniowce, wypijesz piwko, to mozesz czuc sie niekomfortowo z lekko wystajacym brzuszkiem Sama mam pare rajstop z brzuszkiem w roznych kolorach i to naprawde duzo daje, tak z 3kg mniej :P

A tak poza tym sukienka jest SUPER!!! Wszyscy padna-bylam na 4 studniowkach w swym dlugim zyciu i najczesciej kazdy jest obrany w to samo(czern...), tak aby sie nie wyrozniac nie robic zlego wrazenia na nauczycielach itd Gdzie ja kupilas???

Dolaczam sie do glosow bedacych za rozpuszczonymi wloskami, tak bedzie nowoszesnie i na luzie Nie myslalas, aby zrobic sobie asymetryczna grzywke? Byloby ci w niej super

Jak juz sie tak rozgadalam to dodam cos o bizuterii: sadze ze najlepiej by do tego wygladaly "diamenty" lub perly, ale tylko w wersji na reke (w duzych ilosciach, tzn np.5 sznurkow perelek) i w uszach (dlugie wiszace kolczyki) a darowalabym sobie szyje, poniewaz ta rozyczka robi za jej ozdobe i majac wszystko w uszach, rekach itd moglabys wygladac jak sroczka w negatywnym tego slowa znaczeniu Sukienka ma wystarczajaco ekstrawagancki kolor, twoj biust jest zbyt widoczny (uhhh zazdroszcze strasznie _ )aby nawalac w jego obszarze za duzo bizuterii