Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-04-13, 23:50   #4711
Sarenkaa13
Rozeznanie

Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V

Cytat:
Napisane przez moniamm Pokaż wiadomość
Czytalam kiedys ze im szybciej pytasz, tzn. powiedzmy miesiac przez koncem ubezpieczenia, tym ubezpieczenie masz tansze bo jest jeszcze sporo czasu i mozesz znalezc inne a jesli czekasz do ostatniej chwili to daja drożej bo i tak musisz kupic. Ale tylko czytalam, nie wiem jak to jest w praktyce bo u mnie maz sie zajmuje naszymi samochodami i on płaci ale wiem ze juz od kilku lat mamy w tej samej ubezpieczalni. Teraz dla przykladu mojego samochodu wzroslo o ok 60 zl tylko wiec nie jest zle, w tamtym roku nam sie udalo bo wzrost cen byl od bodajze czerwca a nam jedno ubezpieczenie w marcu a drugie w kwietniu sie konczylo wiec wzrost nas ominął o dopiero w tym roku musielismy sie obawiac o to
Swoją droga smieszne jest to ze zamiast taniec wraz z kolejnym rokiem bezszkodowej jazdy to drozeje. No ale coz zrobic, albo oc trzeba wykupic albo sprzedac samochod i przerzucic sie na pks lub mpk [emoji13]
Dziewczynka to chyba takie marzenie kazdej kobiety. Ja juz jest jedna to obojetnie czy bedzie kolejna czy syn... a jak jest syn to jednak marzy sie o tej coreczce. Tak mi sie wydaje. Chyba kazda chcialaby miec taką "mini me"

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Mi mąż takiego przywlokl dzisiaj. I dostal z☠☠☠ke bo mi sie do koszyka nie zmiesci [emoji23]

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Tez nie wiem jak z tymi bucikami, mam kilka ale nie orientuje sie na kiedy sa. Mysle ze bedzie trzeba probowac. Moj chrzesniak nosił zimowe 20 w ta zimę a we wrzesniu skonczyl rok tak ze takie 15-16 to 6-9 miesiecy na moje oko [emoji6]

A ja mialam zupełnie odwrotnie. Zawsze chcialam syna. I wyobrazalam sobie ze jak mialabym miec dwoje dzieci tej samej płci to dwoch synow.

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Ktoras pytala o triduum paschalne. Ja dzis bylam. U Nas trwalo 2 godziny. Ludzi masa, ale nawet moja Corcia dala rade.
I nawet jedna Pani ustapila mi miejsca, a w zamian ludzie zrobili miejsce Jej. Z reszta My ciagle sie spozniamy do Kosciola i zawsze mi ktos miejsce robi...

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Jutro mam wizyte!!!!

Sarenkaa13 jest offline Zgłoś do moderatora