Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - czy żyjecie tak jak chcecie?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-20, 07:46   #12
Pancza
Zadomowienie

Dot.: czy żyjecie tak jak chcecie?

Jestem chyba najmłodszą uczestniczką dyskusji, ale chcę dodać coś od siebie
Dzisiaj mogę otwarcie powiedzieć, że na razie żyję tak, jak chciałam żeby to wyglądało jakieś 3 latam temu. Chciałam miec dużo znajomych, chciałam czuć się potrzebna, dostać się do mojego liceum i trzymać tam poziom, do tego imprezować i imprezować. Marzyłam aby z rozmiaru XXXL przejść do M ... i tak też się stało
I jedyna rada z mojej strony. Trzeba dążyć do celów. Nie czekać biernie aż los sam coś zmieni. Przestałam biernie patrzeć na to jak przypadkowi ludzie zmieniają moje życie. Sama sobie byłam panią. Trzeba być po części egoistką. Zaangażowałam się społecznie, co zaaowocowało nowymi znajomościami. Do tego poczułam, że jestem stworzona do pracy z ludźmi. Pomagam im, spędzam z nimi czas, staram się z każdym znaleźć wspólny temat, aczkolwiek wiadomo, że nie wszscy będą Cie lubić, to naturalne
Insomnieux nie zakładaj, że na studiach będzie lepiej. TY zmień swoje życie, abyś była z niego usatysfakcjonowana. Nikt nie zna Ciebie, tak jak Ty sama. Pociesze Cie, pierwsza zmiana jest najgorsza, następne przychodzą już o wiele łatwiej. Zrób coś szalonego dla siebie, pokaż, że wkraczasz na nową droge życia. Będziesz żyła tak jak chcesz, jeśli sama będziesz dla siebie sterem, a nie biernym aktorem Studia, zmiana miejsca zamieszkania, nowi ludzie - to najlepszy okres również i na Twoją zmiane. Pozdrawiam
Pancza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując