Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klub PP - Pijaczek Pokrzywy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-20, 08:42   #2456
Porcelainnn
Zadomowienie

Dot.: Klub PP - Pijaczek Pokrzywy

Jak ja tu dawno nie byłam Psychoza zbiorowa A dziś wpadłam bo... dziś pierwszy dzień mojej przerwy od pokrzywy, nosi mnie Przez te 3 miesiące włoski naprawdę ładnie podrosły, mniej wypadają (dużo mniej), są gęstsze, a cera ładna... chce wypić kubek Czy któraś z Was może założyć wątek dla pijaczek na odwyku? Taka grupa w sparcia w trudnym czasie
Dziś żeby się podnieść na duchu kupię vitaxa beauty i może jeszcze jakąś dobrą zieloną

Cytat:
Napisane przez beoneself Pokaż wiadomość
Nie no, bez żartów, któraś zaobserwowała zwiększone libido?
Z moim libido chyba zawsze było wszystko w porządku Po 3 miesiącach picia pokrzywy nie zauważyłam (zwiększonej ) skłonności do perwersji, obiektu zainteresowania też nie zmieniłam
Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
z tego co wiem, to magnez wypłukują wszelkiego rodzaju herbaty, chyba glównie czarna i zielona?

Magnez wypłukuje przede wszystkim KAWA , czarna i czerwona herbata . Zielona nie wypłukuje. Wiem, bo sama jestem smakoszem kawy i zawsze staram się do kawy zjeść jakąś czekoladkę, no i piję magnez w tabletkach codziennie.

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość

Na temat PRAWEJ nerki nie mamy żadnych informacji - zaraz dołączę do wątku sondę pt: "Jak reaguje Twoja prawa nerka po wypiciu pokrzywy?"

- kurczy się
- boli
- ucieka w głąb ciała
- ja nie pije pokrzywy
Moja prawa nerka odmówiła komentarza Zamknęła się w sobie, speszyła
Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
No brzoza Ścinasz jakąś z sadu/pola a potem wrzucasz do garnka i gotujesz

Chodzi o lisc brzozy do kupienia w aptece/zielarskim, w takiej formie jak inne ziółka
Witam i tutaj
W sklepach ze zdrową żywnością można kupić do picia wodę brzozową ((w takich słojach). Jest paskudna jak 102, ale można użyć jej na wcierki

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora