Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesienne Mamy 2007 cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-20, 10:49   #2912
dorka19801
Wtajemniczenie

Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II

żałuje srasznie że nie mogłam być ale może następnym razem cos wymyśle. może szwagra namówię żeby mnie zawiózł albo kolegę tż- tak sie oferował że bedzie mi pomagał jak tz będzie w wojsku.

a te wózki to musiały fajnie wyglądać
juz sobie to wyobraziłam.

a te pomarańczowe pampersy kosztują 29.90 i 4 jest 50 szt. - ja je bardzo lubie i mi nic nie przecieka. uzywam na przemian z tymi 4 ze streczem.
a jak ktoś zainteresowany to w tesco jest promocja chusteczek cleanica(dzidziuś) 6 opakowań(po 72 szt) za 19.90-polecam.

my spadamy do naszej ulubinej pani Anety czyli mamy kolegi tż.a do babci niestety nie zajrzymy chociaz mieszka kilka bloków dalej.

niby tak sie martwi a nwet nie zadzwoniła zapytać jak mała w żłobku.

jak jej ostatnio prawdę powiedziałam o "teściu"-on na przysiege jedzie i ona z włąsnych pieniedzy chce za niego płacić bo on oczywiscie nie może zapłacić- sknera i po co chce jechać jak nigdy tz nie traktował jak syna.a to i tak skomplikowana historia ale się wkurzyłam jak ona mi powiedziała że on chce gdzies pojechać- to niech sobie swój samochód odpali i jedzie. a cwaniaczek sobie wymyślił że przeciez ona zapłaci i pewnie piwko kupi a on będzie miał darmową wycieczkę. no i jak jej prawde powiedziałam to juz nie dzwoni i nawet sms-ów nie piszę. a nawet mnie to nie martwi.

miłej niedzieli koleżanki i troche słoneczka
dorka19801 jest offline Zgłoś do moderatora