Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Błagam o pomoc!! Szczególnie wizażystkę.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-20, 12:09   #1
pat111
Rozeznanie

Błagam o pomoc!! Szczególnie wizażystkę.

Witam Was drogie Panie-może wybawicielki. Mam 17 lat i załamanie nerwowe oraz OGROMNĄ prośbę!
Jestem załamana, właśnie wyrywam sobie włosy z głowy i nie wiem co ze sobą zrobić.
Za dwa tygodnie idę na komunię, a nie mam pomysłu na siebie i mam ochotę rzucić się pod samochód.Chcę wyglądać świeżo, naturalnie i promiennie.
Mam jasną karnację z tendencją do piegów-opalam się na raczka.Raczej tłustą z tendecją do wyprysków przed miesiączką.
Duże niebieskie oczy i jasne włosy-z natury faliste, ale je prostuję.
Łatwo się je układa, jednak są grube i strasznie ich dużo. Bardzo się puszą. Prostownica codziennie wchodzi w ruch. Podobno ładnie wyglądam
w lokach, falach etc.
Aktualnie zapuszczam włosy, bo zawsze o takich marzyłam-długość do obojczyka. Grzywkę także zapuściłam-spinam ją na bok, albo w tył.
Raczej nie chciałabym jej ścinać, bo bardzo mi przeszkadzała. Ale jeśli będzie trzeba to, to zrobię. Z długości jednak nie chciałabym ścinać.
Miałam krótkie włosy i wyglądałam F-A-T-A-L-N-I-E !
Wysyłam zdjęcia:
http://img142.imageshack.us/img142/4985/jaxq3.jpg
http://img253.imageshack.us/img253/9374/kolpnv2.jpg

To ostatnie jest najbardziej aktualne. Jednak cały czas tak samo wyglądam-nadal naturalny kolor włosów i nadal biała jak ściana karnacja.
Chciałabym się opalić, ale boję się konsekwencji solarium.

Na komunię mam żółto srebrną sukienkę satynową i żółte dodatki-buty, torebka.
Wydaję mi się, że ten kolor najbardziej do mnie pasuje.

BŁAGAM O RADĘ!!!!! ; (((
Jak się ściąć, jak umalować?! Przy okazji proszę o zdiagnozowanie mojego typu urody, bo nigdy nie wiem czy jestem wiosną czy latem.
Pozdrawiam. Z góry dziękuję.

P.S.Wiem, że proszę i o makijaż i o włosy, choć powinnam tylko o makijaż, ale wizażystki chyba znają się na tym i na tym. Mam nadzieję ! ; (

pat111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując