Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - a ja dzis mam wyrywany ząbek...;(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-09-19, 16:56   #5
aanka0308
Rozeznanie

Dot.: a ja dzis mam wyrywany ząbek...;(

Cytat:
Napisane przez bunny-pie
A bylam dzisiaj u dentysty, przeswietlil mi szczeke i okazalo sie ze musza wszystkie 4 wyrwac Dentysta mój sie cieszy ze musze isc z tym do chirurga, bo on zna moje placze z dziecinstwa Ja sie strasznie boje , wiec zdecydowalam sie na narkoze.

Ale powiedzcie, czy te bóle potem naprawde sa nie do wytrzymania? Ile dni to wszystko boli i jest zapuchniete Musza mi tez dziasla zszywac, boli to wyciaganie szwów (moze to glupi strach ale tego tez sie troche boje )?

Tinker
Ja wyrywałam u chirurga dwie szóstki za jednym zamachem :/ i bez narkozy. Powiem ci, że było nawet całkiem nieźle. Nic nie czulam i naprawde to jest lepsze niz u dentysty. Chirurg ma inny sprzęt, mocniejsze znieczulenie i zupełnie inaczej sie za to zabiera. Polecam chirurgów do wyrywania! Na drugi dzien nie było nic po mnie widać. Musiałam tylko zimny kompres zaraz po wyrwaniu przyłozyć do twarzy. Na drugi dzien nikt nie mógł mi uwierzyć że wyrwałam dwie szóstki po jednej stronie i po mnie nie widać opuchlizny. Po wyrwaniu tez bólu nie czułam. Oni jak nie widza potrzeby to za szwy sie nie biorą. Ja nie miałam choc nie wiem do tej pory jak on to bez nich zrobił. Po prostu wbił sie w dziąsło i podwarzył zęba.
aanka0308 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując