Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - BaByliss, Avon, błyszczyk ktoś chętny:)?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-20, 12:30   #1
adomajka
Wtajemniczenie

Przekupka: 64 pkt / 100% pozyt.

BaByliss, Avon, Garnier, Schwarzkopf ktoś chętny:)?

NIEAKTUALNE!!!

Witam serdecznie.
Na fioletowo są produkty, które moge Wam zaoferowac, na szaro juz nieaktualne, na zielono rezerwacje a dorzutka na czerowono

Mam do zaoferowania :

- podkład Stay on Stick Foundation firmy Rimmel (mam z wymianki) zostało sporo, kolor Pale Bisciut
- Hot LIss- krem wygładzający do prostowania Loreal (zostało 50%)

- mała buteleczka jedwabiu (zostało 50%)
- krem regenerujący na noc do cery naczynkowej (pozostało jakieś 30-40%)
- oliwka Bambino (cała)
- Avon, błyszczyk glazewear metallic, czerwono-różowa, użyty z 3 razy, ale to nie mój kolor
- Cienie bell w musie o kolorze srebra, ubytek 20-30%

- Oriflame, Krem złuszczający Aloe, (nieużywany,data ważności do lipca 2008)
- Lirene, podkład kryjący w kremie, kolor 06 opalony (pozostało 75-80%) fajny fliud ale niestety aktualnie za ciemny dla mnie
- Garnier Czysta Skóra, krem nawilżający długotrwale matujący (pozostało jakieś 40%)
- Maybelline Water Shine Fusion Lip Colour, kolor Rose energy, uzylam 2 razy,kolor niestety nie dla mnie. Jedyne zdjecie jakie znalazlam to:

Wymienione:

- Avon puder sypki rozświetlający, do twarzy i ciała. Cudownie rozświetla skórę; jedwabisty i trwały.. Kolor peach (została połowa)
- błyszczyk na breloczku firmy Oriflame (dwa błyszczyki w kształcie serduszka) ubytek z 5 %
- LANCOME O DE LANCOME Woda toaletowa (orginalna, mam z wymianki) ubytek nie znaczny. 75 ml
- tusz do rzęś firmy Euphora o kolorze brązowym, użyty przez mnie 3 razy -> Melody_89
- Garnier Skin Natural, płatki oczyszczajace na co dzień (zużycie jakieś 20%) -> Mektarynka
- puder lekko koloryzujacy Vipera (mam z wymianki, ale nie moj kolor)-> magnum_357
- puder brazujacy Golden Rose (dla mnie za ciemny, ale sliczny kolorek nadania z rozswietleniem) tylko peklo mi wieczko troche)->puderek był używany, ale ubytek nieznaczący bo jest bardzo wydajny i dużo zostało, moge na zyczenie zrobić zdjęcie!->magnum_357
- Oriflame, Krem oczyszczający -> czarna_maciejka
- Oriflame, Krem nawilżający Aloe, (nieużywany, data ważności do czerwca 2008)->czarna_maciejka
- PHILIPS Airstylist, składająca się z 3 części: mocne skręcone loki, duże loki i objętość włosów, połysk i lśnienie (nie musze sie tego pozbywac, za cos fajnego jedynie) -> leon
- Serum na zniszczone koncówki Avonu (zostało 50%)->Olcia 810
- Odlewka odżywki Kallosa Placenta-> Olcia 810
- okulary muchy czarne->nati0510
- 20 cieniutkich bransoletek (imitacja złota)-> Bezcielesna
- fajna malutka czarna torebeczka->agussa
- bolerko koloru białego na długi rękaw->nati0510
- cienie Cherie perłowe, kolory widoczne na zdjęciu (używane trochę, ale ubytek to może z 5%)-> Bezcielesna
- cienie MV (kolory widoczne na zdjęciu, ubytek z 5%)-> Aniolek_18
- perfumy Girls, bardzo intensywne o zapachu slodkiej truskawki, poj 20 ml, pozostala wieksza polowa -> lewa199
- saszetka DAX Cosmetics, baza wygładzająca->lewa199
- saszetka maseczki Soraya koktajl witaminowo-mineralny->lewa199
- błyszczyk zawierajacy ekstrakt z papryczek chili, powodujacy uwydatnienie i powiekszenie ust. Kolor rozowy (ubytek 50%)->lewa199
- Pasta modelująca Play Look Schwarzkopf (zużycie jakieś 15%)-> Aniolek_18
- Nivea Body Summer Beauty- balsam do ciała do ciemnej karnacji (Nowy)-> maxima20
- L'oreal NutriBronze do twarzy- ultralekki krem nawilzajacy 12h, efekt stopniowej opalenizny do karnacji normalnej i jasnej (użyłam go kilka razy, nie wiem ile dokładnie ale jakieś 10-15%)-> Bezcielesna
- mgiełke o zapachu kokosu Avonu - nieużywana! -> Bezcielesna
- prawie nowy (użyłam raz do prostowania włosów) produkt firmy BaByliss Proliss. -> jaszczurka_2007
- połyskujący spray do ciała Avonu (jedno psiknięcie)->agussa
- czerwono-różowy błyszczyk Wynie Paris nieużywany-> maxima20
- Christian Dior Tendre Poison 100ml (zostało około połowy)->ivanna
maskara Lancome Hyponose (uzyta pare razy)->agatkad

Edytowane przez adomajka
Czas edycji: 2008-05-16 o 18:54 Powód: uaktualnienie
adomajka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując