Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moja kolekcja perfum - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-20, 12:43   #400
martwa papuga
Zakorzenienie

Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV

Cytat:
Napisane przez miczitanka Pokaż wiadomość
Papuzko Twoja kolekcja zwala z nog , ile zbierasz juz lat
Uch, dziękuję, a mogę nie odpowiadać na pytanie?
Albo w sumie... co mi tam.
Większość tego zbioru została nagromadzona przez ostatni rok, najstarsza z obecnych flaszek (NR) ma 4 lata, a perfumami interesuję się żywotnie od kiedy wiem, że istnieją, tzn. jakieś 20 lat.
Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Dziewczyno za pieniadze ze wszystkich ywoich perfum pojechałabym w podróz dookola swiata loosie
a ja zbieram własnie na perfumy które kosztuja tylko 55 zł dla mnie aż bo narazie na siebie nie zarabiam
Jak miło
Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
Papużko, gratuluję typowo papuziej kolekcji złożonej z zapachów jakże charakterystycznych dla Twojej osoby
Niektóre flaszencje nas łączą (min. OI, DV, Theo, H'DE)
A tak w ogóle, to patrząc na zdjęcia pomyślałam sobie, że stajesz się (w zasadzie chyba już jesteś) Lutownicą
Dziękuję za przemiłe słowa, Gryzoniu powiedzmy, że będę Lutownicą, jak dorosnę ale mam zadatki, owszem.
Cytat:
Napisane przez kasiakrecik Pokaż wiadomość
Trochę mi głupio jak widzę Wasze piękne kolekcje,ale pokażę swój malutki zbiorek
Głupio? E, chwila. Tobie głupio, że masz niby mało, mnie że mam za dużo może się wyluzujmy?
Cytat:
Napisane przez Ata77 Pokaż wiadomość
O tak mam tak samo.TŻ nie rozumie tego
Ha. Mój rozumie i traktuje z pobłażaniem i byłam tym zachwycona, dopóki się nie okazało, że moja fiksacja i liczba flaszek to dla niego świetna anegdotka do opowiadania znajomym. Wrrrrr.
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Nieśmiało pokazuję więc teraz moje "skarby", muszę przyznać, że tak jak kasiakrecik od niedawna zaczęłam przygodę z perfumami, bo zawsze wystarczał mi 1 flakonik z tańszych zapachów z Avonu, ale odkąd kupiłam Babydoll zaczęła się powolutku rodzić we mnie jakaś mania posiadania coraz to nowych flaszeczek Jak widać mam słabość do kwiatowych aromatów oraz "krzyształowych" buteleczek
BTW. Właśnie jestem na etapie szukania jakiegoś kwiatowego świeżaka z cytrusową nutką na ciepłe dni
Bardzo ładna i miła kolekcja, gratularu!

Edytowane przez martwa papuga
Czas edycji: 2008-04-22 o 16:11
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora