Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Słońce świeci, ptaszek śpiewa, nas ze stresu krew zalewa PM2017 cz. 46 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-04-15, 12:56   #3625
nivea91
Zakorzenienie

Dot.: Słońce świeci, ptaszek śpiewa, nas ze stresu krew zalewa PM2017 cz. 46 :)

Cytat:
Napisane przez oljaa Pokaż wiadomość

Laski, nie wytrzymam dzisiaj spłynęła kolejna skarga na godzinę ślubu, ciężko jest wiedzieć, że większości się to nie podoba większość osób z mojej rodziny mieszka na wsiach, mają gospodarstwa rolne, które czy świątek czy piątek muszą ogarnąć. I podobno ta godzina będzie dla nich problematyczna, bo będą musieli się tym zająć, przed 16.30 będzie za wcześnie, około 20/21 (bo zanim dojadą do domów) to już trochę późno. A mnie się chcę ryczeć jak o tym wszystkim pomyślę

Jak jest naprawdę dobra, to dlaczego nie? będziecie w relacji klienta-usługodawca, a nie koleżanka-koleżanka, z resztą jesteście już na tyle dorosłe, żeby nie świrować
Ja nie rozumiem co Twoim goście tak uczepili się tej godziny to normalna pora na ślub, może z racji tego z są rolnikami powinnaś zamówić specjalna mszę na 20 żeby się łaskawie z polem wyrobił? :Mdleje: myślę że przesadzają, jeden dzień wesela nie zrujnuje im plonów

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

[QUOTE=luna_laula;72905366]
Dzisiaj dzwoni i mówi, że musimy wydrukować kolejne, bo już tych ludzi zaprosiła Tż powiedział, że ich nie chce i jej nie dodrukuje nic [COLOR=Silver]
QUOTE]

W życiu bym tego nie zrobiła, strasznie egoistycznie zachowuje się ta kobieta i jeszcze wszystko A Waszymi plecami, tym bardziej bym ją zblaznila

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz