Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony 2015 część 11!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-04-15, 13:53   #1591
aga99792
Zakorzenienie

Dot.: Żony 2015 część 11!

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Ja właśnie gadałam z Teściowa żeby ją poinformować kiedy będziemy. I nalegała żeby w poniedziałek już na śniadanie świąteczne przyjechać. Taka świąteczna, taka rodzinna, a nawet z koszyczkiem nie idą nie mówiąc o pójściu do kościoła na msze...dziwne nic że Tz ma do Kościoła takie, a nie inne podejście :/ skoro miał takie wzorce.... eh to i tak cud że idzie razem ze mną świecić pokarmy...ale na spowiedź już się nie dał namówić

Tz się mnie wczoraj pytał czy robimy sobie prezenty (wczas)... no to mówię Mu że ja nic nie mam ale On może mi kupić xD ale chyba jednak stanie na świętach bez prezentów, haha tylko mam dla mojego Chrześniaka prezent i dla drugiego chrześniaka i Jego brata, ale to dopiero po świętach u nich będę

Dziewczyny. Życzę Wam radosnych Świąt Wielkanocnych
Serio nawet koszyka nie swieca? To czym dla nich sa swieta?
No ja w piatek i sobote, fakt, nie ide do kosciola ale niedziela obowiazkowo az nawet chce sie isc. Spowiedz tez na Wielkanoc i Boze narodzenie obowiazkowo. Moze zbyt pobozna nie jestem ale w swiwta do kosciola chodze i nie wyobrazam sobie nie isc na rezurekcje lub pastereke czy w I i drugi dzien swiat BN.
aga99792 jest offline Zgłoś do moderatora