Zadomowienie
|
Dot.: Słońce świeci, ptaszek śpiewa, nas ze stresu krew zalewa PM2017 cz. 46 :)
Cytat:
Napisane przez Zuza_kg
Dzień dobry!
Key - z calego serca życzę Ci aby ten dzien był dla Was magiczny!
Licze że opowiedz też co nieco poza klubem ☺
Gdybym juz pozniej zapomniała to życzę wszystkim PM-kom cudownych, spokojnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Cytat:
Napisane przez asqua92
Dzień dobry
Dziewczyny zdrowych, spokojnych, pogodnych Świat Wielkanocnych  odpocznijcie
Key, wspaniałego ślubu i wszystkiego dobrego na nowej drodze życia  dużo miłości dla Was
---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------
Jak się odzwyczailam od domu i rodziny, tak mi dziwnie aż
|
Cytat:
Napisane przez thalia666
Key - wspaniałego ślubu i jeszze lepszego wesela.
Ja dziś od 7 w pracy. Jeszcze kot stwierdził, ze mnie o 5 obudzi. Potem wracam na gotowe.
Karla - piękne sukulenty.
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
|
Cytat:
Napisane przez rosarioV
Key jakby zapomniala dużo szczęścia dla Was !! Udanej zabawy !!! I dużo, dużo miłości
Hm... Teściowa ma jakiś płyn do prania
I będziemy tym czyścić[emoji14]Jak nie zapomnę i chcesz to Ci foto prześlę
Lecimy świecić jajka, na cmentarz i czyścić auto. Odezwę się równie wieczorem, a dla tych, które już dziś nie zawitają wesołych świąt i bogatego zająca !!!!
|
Cytat:
Napisane przez nivea91
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------
Key życzę Ci dużo miłości i radości w małżeństwie, żeby wszystko jutro poszło bez problemów a wspólne życie było bajką
---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------
|
Cytat:
Napisane przez rubbim
Sporo osób macie
My gościńce odbieramy dzień przed od pani co je piecze. Ona je już kroi i pakuje w pudełka (więc odpada mi ich kupno bo są już w cenie). Pudełka zawozimy na sale i są trzymane tam co wódka
Key cudownego ślubu, jutro samych radości i pięknych niezapomnianych chwil w tym dniu. Wszystko by poszło po Waszej myśli, a nawet i jeszcze lepiej. Żeby Wasz dzień był jednym z najpiękniejszych jakie się Wam jeszcze przydarzą na wspólnej drodze
Fajne i ładne. Jak lubią takie rzeczy to czemu nie
Hej 
Czas na życzenia
A tak na serio to wesołych i spokojnych świąt Wam życzę 
|
Cytat:
Napisane przez funnyvalentine
Wesołych Świąt Dziewczyny!
Key, pięknego dnia jutro  czekam na relację!!!
|
Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892
Dziewczyny życzę Wam wesołych, spokojnych, rodzinnych świąt
I Tobie Key życzę pięknego ślubu i wszystkiego najcudowniejszego na nowej drodze życia
|
Cytat:
Napisane przez Dorotti666
|
Cytat:
Napisane przez renia92
My nie zapraszamy wszystkich, szczegolnie ze strony TZ pomimo tego, ze to rodzina. Jesli z kims nie utrzymujemy kontaktu i jeszcze nam zle zyczy to nie widze sensu zapraszania.
Chyba tak  obsluga sali moze nam tez zapakowac pod koniec wesela.
Anemone, ja bym nie poszla na makijaz do tej dziewczyny.
Wesolych Swiat dziewczyny, rodzinnych, cieplych, pelnych milosci
Nam sie zmienily plany i jutro idziemy do mamy TZ, a w poniedzialek jednak jedziemy do mnie, bo przyjezdza moj wujek, ktory mieszka przy granicy niemieckiej, wiec to jedyna szansa, aby dac zaproszenie osobiscie.
Key, ciesz sie jutrzejszym dniem, na pewno bedzie pieknie  nie moge uwierzyc, ze to juz. Zycze Wam, abyscie sie zawsze rozumieli, kochali i byli szczesliwi.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
|
Dziękuję wam kochane moje 
Zapytałam tz czy nie planuje uciec sprzed ołtarza, to powiedział, ze nawet jakby planowal, to zabralby mnie ze soba... Takiej odpowiedzi sie nie spodziewałam Kocham go no!
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka