Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Słońce świeci, ptaszek śpiewa, nas ze stresu krew zalewa PM2017 cz. 46 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-04-15, 13:46   #3645
Key_b
Zadomowienie

Dot.: Słońce świeci, ptaszek śpiewa, nas ze stresu krew zalewa PM2017 cz. 46 :)

Cytat:
Napisane przez Zuza_kg Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Key - z calego serca życzę Ci aby ten dzien był dla Was magiczny!
Licze że opowiedz też co nieco poza klubem ☺

Gdybym juz pozniej zapomniała to życzę wszystkim PM-kom cudownych, spokojnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dziewczyny zdrowych, spokojnych, pogodnych Świat Wielkanocnych odpocznijcie

Key, wspaniałego ślubu i wszystkiego dobrego na nowej drodze życia dużo miłości dla Was

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Jak się odzwyczailam od domu i rodziny, tak mi dziwnie aż

Cytat:
Napisane przez thalia666 Pokaż wiadomość
Key - wspaniałego ślubu i jeszze lepszego wesela.

Ja dziś od 7 w pracy. Jeszcze kot stwierdził, ze mnie o 5 obudzi. Potem wracam na gotowe.

Karla - piękne sukulenty.

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Key jakby zapomniala dużo szczęścia dla Was !! Udanej zabawy !!! I dużo, dużo miłości

Hm... Teściowa ma jakiś płyn do prania
I będziemy tym czyścić[emoji14]Jak nie zapomnę i chcesz to Ci foto prześlę

Lecimy świecić jajka, na cmentarz i czyścić auto. Odezwę się równie wieczorem, a dla tych, które już dziś nie zawitają wesołych świąt i bogatego zająca !!!!

Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Key życzę Ci dużo miłości i radości w małżeństwie, żeby wszystko jutro poszło bez problemów a wspólne życie było bajką

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez rubbim Pokaż wiadomość
Sporo osób macie

My gościńce odbieramy dzień przed od pani co je piecze. Ona je już kroi i pakuje w pudełka (więc odpada mi ich kupno bo są już w cenie). Pudełka zawozimy na sale i są trzymane tam co wódka

Key cudownego ślubu, jutro samych radości i pięknych niezapomnianych chwil w tym dniu. Wszystko by poszło po Waszej myśli, a nawet i jeszcze lepiej. Żeby Wasz dzień był jednym z najpiękniejszych jakie się Wam jeszcze przydarzą na wspólnej drodze

Fajne i ładne. Jak lubią takie rzeczy to czemu nie

Hej
Czas na życzenia

A tak na serio to wesołych i spokojnych świąt Wam życzę
Cytat:
Napisane przez funnyvalentine Pokaż wiadomość
Wesołych Świąt Dziewczyny!

Key, pięknego dnia jutro czekam na relację!!!
Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Dziewczyny życzę Wam wesołych, spokojnych, rodzinnych świąt

I Tobie Key życzę pięknego ślubu i wszystkiego najcudowniejszego na nowej drodze życia

Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
Na pewno wszystko się uda i będzie pięknie

Życzę Ci by ten dzień był dla was wyjątkowy, byście cieszyli się przede wszystkim sobą i tym, że staniecie się rodziną
Baw się, jedz, pij i chwytaj każdą chwilę, bo bardzo szybko ten dzień mija
I bądźcie szczęśliwi od jutra, na zawsze
Cytat:
Napisane przez renia92 Pokaż wiadomość
My nie zapraszamy wszystkich, szczegolnie ze strony TZ pomimo tego, ze to rodzina. Jesli z kims nie utrzymujemy kontaktu i jeszcze nam zle zyczy to nie widze sensu zapraszania.

Chyba tak obsluga sali moze nam tez zapakowac pod koniec wesela.

Anemone, ja bym nie poszla na makijaz do tej dziewczyny.

Wesolych Swiat dziewczyny, rodzinnych, cieplych, pelnych milosci

Nam sie zmienily plany i jutro idziemy do mamy TZ, a w poniedzialek jednak jedziemy do mnie, bo przyjezdza moj wujek, ktory mieszka przy granicy niemieckiej, wiec to jedyna szansa, aby dac zaproszenie osobiscie.

Key, ciesz sie jutrzejszym dniem, na pewno bedzie pieknie nie moge uwierzyc, ze to juz. Zycze Wam, abyscie sie zawsze rozumieli, kochali i byli szczesliwi.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Dziękuję wam kochane moje

Zapytałam tz czy nie planuje uciec sprzed ołtarza, to powiedział, ze nawet jakby planowal, to zabralby mnie ze soba... Takiej odpowiedzi sie nie spodziewałam Kocham go no!

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

"Na wspólna radość, na chleb powszedni, na poranne otarcie oczu w blasku słonecznym, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew, krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie." K.I.Gałczyński
Key_b jest offline Zgłoś do moderatora