Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Cytat:
Napisane przez chudziaszek11
Hej dziewczyny😁
My z Wojtkiem chcemy Wam życzyć Wesołych i Spokojnych Świąt😘
Niestety nie jestem w stanie ogarnąć wizażu, acz mam nadzieję że się to zmieni. U nas wszystko ok. Wojtek już przespał 4 noce bez pobudki, oczywiście nie pod rząd acz i tak uważam to za sukces. Z zębów mamy 2 na dole i od lutego czekamy na górne, chyba coś się przebija acz na 100% pewna nie jestem. Z pracy jestem mega zadowolona i z mojej niani też. Ta kobieta jest warta każdych pieniędzy. Wojtek ją ubóstwia a ja jestem cały dzień spokojna o niego i mogę się skupić na pracy. Choć niestety od września chciałabym go do żłobka posłać, bo finansowo nie damy rady, zwłaszcza że obecnie jesteśmy na etapie szukania nowego mieszkania lub domu, acz na chwilę obecną nic mnie na kolana nie powaliło, więc na spokojnie do tego podchodzę - za rok chcemy się starać o rodzeństwo dla Wojtka i wtedy będzie nam się bardziej spieszyć.
Ufff trochę się rozpisałam😁 jeszcze raz wszystkiego naj naj najlepszego z okazji Świąt
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Brawo za przesypianie nocek musi Ci być z,tym lżej bo rano wstajesz i wychodzisz do pracy liczę po ciuchu, że Hania też jak pójdę do pracy stopniowo zacznie przesypiać nocki[emoji14]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Sophia Loren
|