Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - essence
Wątek: essence
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-20, 15:00   #566
pasywno-agresywna
Zakorzenienie

GG do pasywno-agresywna
Dot.: essence

Cytat:
Napisane przez gosik.s Pokaż wiadomość
O, to gdybym miała doradzać pomiędzy Sephorą z gwiazdkami (bo chyba o tym mówisz?) a Essence, poleciłabym ten drugi
Mnie osobiście znacznie bardziej odpowiada efekt Essence, jest nieco wyraźniejszy, bardziej perłowo-rozświetlający, daje lepszy glow. No i przy okazji jest o połowę tańszy... (z Sephory mam Warm Ivory, ten najjaśniejszy, kolorystycznie zbliżony do Essence).
Jak go będziesz szukać, zwracaj uwagę na pudry prasowane - u mnie on jest w tej samej części szafy, co zwykłe prasowańce.
Zagadzam się w pełni Też mam gwiadkową Sephorę w kolorze Warm Ivory. Na początku byłam zachwycona i używałam codziennie. Zapach jest świetny i kolor jest odpowiedni dla bladziocha. Ale niestety blask nie jest spektakularny. Właściwie nie można go stopniować, nabiera pewnej intensywności i koniec. Jest zdecydowanie drobinkowy. Essence natomiast jest taki jakby satynowy, dale gładki poblask, bardziej perłowy, pojedyncze drobinki nie są tak bardzo widoczne. W zależności od ilości rozświetlacza daje delikatny lub wyrazisty efekt. Mam go krótko, ale już go lubię. Daje podobny, choć nieco bardziej subtelny efekt co mój uluiony dwukolorowy rozświetlacz z H&M, którego już kupić nie można
pasywno-agresywna jest offline Zgłoś do moderatora