Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeże kolce na słońce wystawiają, w dorosłe życie wkraczają! Część XXI!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-04-17, 09:35   #448
mikoma
Zakorzenienie

Jeże kolce na słońce wystawiają, w dorosłe życie wkraczają! Część XXI!

Ja chodzę do Centrum Francuskiego Voila. Podobno (tak mi wyszło jak robiłam research) w Warszawie mają poziom porównywalny do Instytutu, ale patrząc na moją grupę mam wrażenie, że cisną na kasę, bo jak inaczej wytłumaczyć to, że na drugi semestr załapała się dziewczyna, która do tej pory nie umie odmienić czasownika 1 grupy w czasie teraźniejszym, o jakichś "bardziej skomplikowanych" typu etre czy avoir nawet nie wspominam No i głównie dzięki niej robimy wszystko wolniej. Staram się sama uczyć w domu, z innych książek, ale wiadomo, że z lektorem i batem nad głową jest lepiej.

Zrobiłam sobie prezent na zajączka z rana - naklikałam rzeczy na ekobiecej i jestem szczęśliwa a wiecie, że od czwartku promo w rossmannie i będzie nawet -55% z aplikacją mobilną? Co prawda trzeba kupić 3 rzeczy, ale to się dobrze składa, bo akurat mam potrzebę kupić podkład, tusz i pomadkę

Dobra, trzeba zaraz wstawać na jakies śniadanie wiecie, że maluszek ma już 23 cm, waży 0,4 kg i wyglada jak człowiek?

Edytowane przez mikoma
Czas edycji: 2017-04-17 o 11:02
mikoma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując