2017-04-17, 09:17
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Herbatint? Ktoś farbował nią włosy? ;>
Witam dziewczyny ) pomozcie bo mam straszny problem z kolorem wlosow. W lutym chcialam troche przyciemnic moje wlosy ze zlotego blondu na ciemny blond farba Loreal i wyszly mi brudno-szare a poswiata zieleni ... nie wiedzialam co zrobic i udalam sie do fryzjerki, zeby mi ten kolor zielony sciagnela i polozyla mi jakas farbe o odcieniu czerwonym ... wszystko bylo fajnie do kilku myc .... potem kolor od polowy wlosow zaczal sie spierac, przy odrostach zostal kolor miedzian-czerwony, cieply a na dlugosci zaczal przeswitywac ten brudny, zielony .... zalamalam sie i poszlam do Apteki kupic Biokap z serii naturalnej sredni blond .... wlosy troszke sie rozjasnily ale te zielone zostaly a odrosty byly pomaranczowe !!! ... poczekalam miesiac i teraz, zeby wyrownac kolor kupilam Naturtint odcien miedziany blond 8C (wczesniej ten numer 8C byl popielaty blond a teraz miedziany blond) .... odrosty mi sie ladnie zafarbawowaly na ten wlasnie kolorek, ale ten brudny kolor znow od polowy wlosow jest widoczny .... prosze doradzcie mi co mam zrobic, zeby wyrownac kolor wlosow ?!! chcialabym miec spowrotem zloty blond i nie wiem co mam zrobic by pozbyc sie tych rudych przy odrostach okolo 5 cm. i tych szaro-burych na calej dlugosci ... wlosy mam wycieniowane za ramiona, koncowki okolo 5 cm. sa nie do pokonania bo ciagle ten brudny kolor wychodzi. tragedia .... co mam zrobic ??? zaraz bedzie lato a ja mam takie cos na glowie, pomocy !!! pozdrawiam
Edytowane przez AntosiGusia
Czas edycji: 2017-04-17 o 09:29
|
|
|