2008-04-20, 18:40
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Cytat:
Napisane przez Finlora
Zgadnijcie kto odwiedził drogerię, w której pracuję?? Sławna Jola Rutowicz  Ale nas zaszczyt kopnął  I co kupiła? No oczywiście dwa różowe błyszczyki do ust  Może to tymi „naszymi” tak się non stop mazała w tym programie? 
|
 Była z koniem?!
Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna
dlaczego Twoj chlopak Cie szpieguje na tym forum? moze niech sie zajmie czyms sensowniejszym albo przynajmniej cos napisze
|
Może chce się czegoś dowiedzieć o pielęgnacji włosów tylko wstydzi się zapytać? 
Cytat:
Napisane przez Lanessa
Rozbrajająca historia z pralką  Jak sobie wyobraziłam...
Fiona Apple ma podobny styl jak Tori? Mam na myśli że solo?
Rolki kocham, ale w Gdańsku był deszcz! Wredny deszcz.
|
Apple jest troszkę bardziej rocko. Ale też nastrojowa. Wspaniała.
Cytat:
Napisane przez tulipanna.
Moge, specjalnie dla Ciebie sie nie dopisywac 
Drugiego imienia nie mam
EDIT
zapobiegawczo dodam, ze do bierzmowania nie zostalam dopuszczona, nie dysponuje wiec nawet trzecim... 
|
Witaj Grzesznico  
Cytat:
Napisane przez Eyna
Witam włosomaniaczki..
Jestem dziś przerażona. Pytała któraś o płukanie piwem.. Popłukałam je wieczorem, odcisnęłam i niedługo później dokonałam zbrodni spania w wilgotnych włosach. Dziś moje włosy są błyszczące, miękkie, ale przy tym sztywne i "wywichrowane", busz na głowie! żyją własnym życiem i nic nie da się z tym zrobić, lwia grzywa. Pierwszy raz w życiu czuję jakbym miała za dużo włosów.. 
|
Piwo ponoć wzmaga skręt włosów. Ale za bardzo je lubię by lać je na włosy 
Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna
w tym semestrze bede sie uczyc woskowania, najgorsze, ze kolezanka z pary bedzie sie uczyc rowniez na mnie, trzeba bedzie poswiecic konczyne 
|
Mogę poświęcić moją na testy . Byle nie odrastały. Tak jak tulipanna -Sobieśka marzę o laserku kiedyś. Pozbyć się tego cholerstwa na dłuuuuuuugo!
Cytat:
Napisane przez Lanessa
Porcelainnn Emila
Milka Emila
Blondeee Iza
Ja to Dorota
|
Emilia. Bardzo nie lubię jak ktoś mówi 'Emila'
Cytat:
Napisane przez WweronikaWw
Bylyscie juz w kosciele ?
|
Nie jestem ateistką, ale antyklerykalna. Znałam kilku fajnych księży, ale resztę... tych leniuchów, zboczeńców, ignorantów i zakłamanych skurczybyków zagnałabym do pracy i poleciłabym stosować sie do własnych mądrości, które wygłaszają innym ludziom  
Dzień dobry Wam
Po 2h na siłowni osiągnęłam chyba stan gamma A po powrocie i jednym kinder bueno to chyba już delta był 
Ten weekend był jednym z przyjemniejszych ostatnio, bez imprez, TŻ chory, ale kilka cudnych dni razem, odprężających i spokojnych 
Co planujecie na długi weekend? Ja chyba odwiedzę Warszafkę
|
|