Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-20, 18:40   #4608
Porcelainnn
Zadomowienie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość

Zgadnijcie kto odwiedził drogerię, w której pracuję?? Sławna Jola Rutowicz Ale nas zaszczyt kopnął I co kupiła? No oczywiście dwa różowe błyszczyki do ust Może to tymi „naszymi” tak się non stop mazała w tym programie?
Była z koniem?!

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość

dlaczego Twoj chlopak Cie szpieguje na tym forum? moze niech sie zajmie czyms sensowniejszym albo przynajmniej cos napisze
Może chce się czegoś dowiedzieć o pielęgnacji włosów tylko wstydzi się zapytać?
Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Rozbrajająca historia z pralką Jak sobie wyobraziłam...
Fiona Apple ma podobny styl jak Tori? Mam na myśli że solo?
Rolki kocham, ale w Gdańsku był deszcz! Wredny deszcz.
Apple jest troszkę bardziej rocko. Ale też nastrojowa. Wspaniała.

Cytat:
Napisane przez tulipanna. Pokaż wiadomość
Moge, specjalnie dla Ciebie sie nie dopisywac
Drugiego imienia nie mam

EDIT
zapobiegawczo dodam, ze do bierzmowania nie zostalam dopuszczona, nie dysponuje wiec nawet trzecim...
Witaj Grzesznico

Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Witam włosomaniaczki..

Jestem dziś przerażona. Pytała któraś o płukanie piwem.. Popłukałam je wieczorem, odcisnęłam i niedługo później dokonałam zbrodni spania w wilgotnych włosach. Dziś moje włosy są błyszczące, miękkie, ale przy tym sztywne i "wywichrowane", busz na głowie! żyją własnym życiem i nic nie da się z tym zrobić, lwia grzywa. Pierwszy raz w życiu czuję jakbym miała za dużo włosów..
Piwo ponoć wzmaga skręt włosów. Ale za bardzo je lubię by lać je na włosy

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
w tym semestrze bede sie uczyc woskowania, najgorsze, ze kolezanka z pary bedzie sie uczyc rowniez na mnie, trzeba bedzie poswiecic konczyne
Mogę poświęcić moją na testy . Byle nie odrastały. Tak jak tulipanna -Sobieśka marzę o laserku kiedyś. Pozbyć się tego cholerstwa na dłuuuuuuugo!

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Porcelainnn Emila
Milka Emila
Blondeee Iza
Ja to Dorota
Emilia. Bardzo nie lubię jak ktoś mówi 'Emila'

Cytat:
Napisane przez WweronikaWw Pokaż wiadomość
Bylyscie juz w kosciele ?
Nie jestem ateistką, ale antyklerykalna. Znałam kilku fajnych księży, ale resztę... tych leniuchów, zboczeńców, ignorantów i zakłamanych skurczybyków zagnałabym do pracy i poleciłabym stosować sie do własnych mądrości, które wygłaszają innym ludziom

Dzień dobry Wam
Po 2h na siłowni osiągnęłam chyba stan gamma A po powrocie i jednym kinder bueno to chyba już delta był
Ten weekend był jednym z przyjemniejszych ostatnio, bez imprez, TŻ chory, ale kilka cudnych dni razem, odprężających i spokojnych

Co planujecie na długi weekend? Ja chyba odwiedzę Warszafkę

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując