|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!
Cytat:
Napisane przez LeoNa86
Leleth nie mielismy mozliwosci podłaczenia internetu do D komputera poniewaz ma cos tam z ustawieniami nie tak a po drugie niestety kabel mialam u siebie w pokoju gdzie remont szedł pelna para  i nie mialam mozliwosci przeciagnac go do drugiego pokoju 
Ciuszki sliczne a gdzie ten twoj brzuszek który mial sie ukazac?? 
|
hmm mialam na mysli kompuetr darka w domu... zapomnialam nawet o laptopie haha... ale w sumie nie wiem czy im net tam dziala bo nie widzialam mamy na skypie juz chyba od tygodnia....
jesli chodzi o sukienke to mam ten sam problem, bo mam zaproszenie na slub za dwa miesiace (czyli bede konczyc osmy miesiac no i sie rozgladam za sukienka... oczywisci jeszcze nie kupuje bo kto wie jak brzuch bedzie za te 8-9 tygodni wygladal...na razie sie tylko orientuje do jakiego sklepu warto sie wybrac...poza tym stwierdzilismy z mezem ze lepiej kupic sukienke o takim kroju, ktora bedzie mi mogla sluzyc po porodzie tez- mam nadzieje, ze nie bedzie z tym problemu bo wlasciwie urosl mi tylko brzuch - wszyscy sie zmieja ze mam chudziutkie raczki, wystajace zebra i do tego brzuszek choc wczoraj babcia powiedziala, ze to brzydko wygladam bo powinnam tyc rownomiernie hahaha
a co do zdjecia brzuszka to nie wiem czy jest sens robic bo mamy jakas glupia pogode i jest strasznie slabe swiatlo....no ale moze zmusze meza zeby pare fotek pstryknal (na razie oglada mecz wiec potrwa to troche)
a tak poza tym to jutro mam wazny test z historii architektury, mam tez do zbudowania model do szkoly i do tego jeszcze jeden do pracy - mecze sie juz ponad dwie godziny a jesli go skoncze to bede musiala odwiezc go do swojego szefa bo leci jutro rano do waszyngtonu i musi go ze soba zabrac.... no i jeszcze chcialam isc na zakupy bo te wcorajsze byly jak najbardziej nieudane.... ciuchy typowo ciazowe wisza na mnie jak worki a te zwykle w rozmiarze 36 sa zbyt obcisle w brzuchu... ale po prostu poszukam innych fasonow (takich bardziej rozkloszowanych)
wczoraj poza tym bylam u dentystki, ktora znam od lat i na widok mojego brzuszka nie mogla uwierzyc ze za 3 dni zaczynam 7 miesiac... w sumie ja tez sobie tak mysle, ze gdyby nie to ze maly mnie molestuje conajmniej 20 godzin na dobe obijajac kazdy fragment mojego wnetrza moglabym spokojnie zaponiec ze w ciazy jestem
Czas edycji: 2008-04-20 o 22:24
|