Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majówki 2016 - część szósta
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-04-17, 20:25   #1886
Iwonia27
Zakorzenienie

Majówki 2016 - część szósta

U nas bilans swiat- wszyscy żyją ale jeszcze jutro przez pare godzin moze sie cos w tym temacie zmienic [emoji12]
Igoras mamusiowo-rączkowy wiec nawet nie przyszlo nikomu do glowy "mobilizowac" go do chodzenia [emoji4]
Sprawca zamieszania sa dolne dwojki- ruszyly do natarcia a ja nie wzielam żelu. Tutaj aptek swiatecznych brak.
Na szczescie zasypia bez problemu ale kaszki nie zjadl na kolacje wiec 120ml mlenia poszlo do wylania bo chcial tylko z cysia a cyś ubozszy o te 120ml co daje szybszą pierwsza pobudkę.

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Kocie masz racje [emoji6]

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez asiaczek Pokaż wiadomość
Są inne sposoby na przeżycie tego jeszcze raz

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Od kilku dni moj maz mowi Igorowi ze koniecznie musi miec rodzenstwo. Nie wiem co go naszło ale jak przy dwojce bedzie w domu taki pomocny jak przy Igorasie (nie zawsze ale jednak jest mocno leniwy) to mino ze bardzo chce miec dwoje dzieci to nie wiem [emoji1]

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Napisane przez czekooladki Pokaż wiadomość
hehe nieee nooo nie ruszą! do 18-tki będą raczkować!

Taaa dokladnie [emoji23]

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Anika1986 Pokaż wiadomość
Witamy się po świętach. Bilans świętowania:

- dieta dość mocno rozszerzona o kiełbaskę, pasztet, szynkę - moje dziecko to rasowy mięsożerca

- owoce są super, pod warunkiem, że je się je z talerza mamy...

- umiemy wejść na piętro po schodach,

- ogarnęliśmy jazdę na deskorolce w stylu raczkowym

- mamy jednego zęba więcej do kompletu,

- piesze wycieczki co raz sprawniejsze.

U nas impreza urodzinowa w niedzielę za 2 tygodnie. A co do ugoszczenia to standard, jako ciasto planuję murzynka i sernik, a potem a'la kolację, tj. jakieś sałatki, sery, wędliny.

No prosze jakie owocne swieta w nowosci [emoji4]

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Napisane przez BonaDea75 Pokaż wiadomość
Jeszcze dwa miesiące do pojawienia sie Natalki, jutro mam 3 usg anatomiczne

Za dwa tygodnie mamy imprezę urodzinową Zuzi, zastanawiam się czym ugościć gości, Kaylla i Czeko co planujecie??

Kaylla jak efekty diety pudełkowej?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Jeszcze dwa miesiace [emoji7][emoji5]️

Edytowane przez Iwonia27
Czas edycji: 2017-04-17 o 20:24
Iwonia27 jest offline Zgłoś do moderatora