2008-04-20, 17:58
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Witam Niestety na wszystko nie odpowiem, tyle naskrobalyscie od przedwczoraj ze ledwo zdazylam wszystko przeczytac
Cytat:
Napisane przez Porcelainnn
|
Wymieklam 
Cytat:
Napisane przez Eyna
Mam pytanie, czy nosi któraś soczewki? Zamierzam sobie takie sprawić, bo okularów nosić nie lubię, a chodzenie bez też nie jest zbyt komfortowe 
|
Ja nosze. Tyle ze jestem astygmatykiem i moje soczewki sa duzo drozsze niz normalne Bardzobym chciala nosic dzienne, ale dzienne toryczne produkuje tylko Focus i kosztuja 200zl miesiecznie, a to stanowczo za duzo. Za miesieczne toryczne wydaje 400zl na pol roku + plyn do soczewek ktore w skali polrocznej troche wyniosa to i tak duzo kasy. Musze ci powiedziec ze zastanawiam sie coraz czesciej nad laserowa korekcja wzroku i wiem ze kiedys sie jej poddam. a jaka masz wade wzroku, jesli mozna wiedziec? Poczatki noszenia soczewek sa dosyc ciezkie, ja kilka dni uczylam sie je zakladac.
Cytat:
Napisane przez Lanessa
Kasia, Jolie
Jula truskawka
Tigresska Iza
Estelle Asia
Xyoko Gosia
Narek Ola
Karla Karolina
Beoneself Sobieśka 
Tulipanna Magda...
Virka-Marzena
wymieniac dalej? 
|
A ja to gdzie? Juz o mnie zapomnialy paskudy jedne! Ciekawe czy chociaz jedna pamieta jak mam na imie! 
No tak w ogole to od jutra zaczynam prace na cay etat w fabryce Niby na rozmowie w tym sklepie z zabawkami wszystko bylo ok ale jeszcze sie nie odezwali a mi zalezy na czasie wiec przyjelam inna prace. Mam nadzieje ze nie bedzie tak zle. No i mam strasznego dola Jestem gruba a brak mi sil i motywacji do tego zeby schudnac Tzn niejestem gruba ale brzuch mm jakbym byla w 7 miesiacu ciazy A wcale nie jem niewiadomo jak duzo, ogolnie jestem naprawde szczupla dziewczyna a brzuch mam taki wielki wystajacy Czemu tak sie dzieje? A nie chce juz byc na dietach, bo po nich chudna w zastaszajacym tempie i co z tego ze wtedy mam mniejszy brzuch jak cala chudne strasznie i wygladam jak chodzacy kosciotrup Czy ktoras tez tak miala jak ja? Albo wie co moze byc tego przyczyna? Ehh dol jak nigdy...
Milego woeczorku!
|
|
|