2017-04-17, 21:06
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Napisane przez bunnybe
Vikunia to chyba Ty pisalas o tych otulaczach muslinowych z aden anais? Grzes dostal 2 na zajączka razem z pierwszymi dżinsikami i bluzą z kapturem i są naprawdę mega przyjemne w dotyku  zobaczymy co bedzie po praniu ale z tego co kojarze to troche kosztuja wiec mam nadzieję ze idzie to w parze z jakoscia 
|
tak, ja też na nie poluję w tk maxx, ale ostatnio mieli brzydkie wzory i nie kupiłam. Mam dwa otulacze muślinowe z Effi i jak dzidzia będzie lubiła otulanie to dokupię właśnie z anais po porodzie . Są mega milusie i podobno milsze z każdym praniem!
Cytat:
Napisane przez ukrajinka
ale chodzi o to, ze ja baardzo rzadko jem mieso, a tu mnie napadla taka zachcianka na te schabowe 😯 no i nie ma zmiluj zaczelam robic dlatego rozczarowanie tym wieksze
|
biednemu wiatr w oczy 
Cytat:
Napisane przez misja0181
Efffpe te spacery to chyba urządza właśnie żeby urodzić  )
U mnie coś ok 11 na plusie. Trudno. Odpale chodakowską i jakoś może zrzucę
Gornek czekam na opis  szczególy też mi nie straszne  a z karmieniem masz dobre podejście  uda się to super, nie uda się to mm nie trucizna
Bunnybe fajne prezenty
Ukrajinka to jutro powtórka z rozrywki i tym razem shabowe w panierce
Mohnka najpierw Ty prosiłaś Maksia żeby jeszcze poczekał a teraz on Ciebie  )
Nienawidzę kataru :////
Mi dzisiaj dziecię mam wrażenie że jak krecik rączkami drogi wyjściowej szuka ...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
ja to już się czuję jak jakiś klocek .
Przed chwilą mnie tak mocno zakłuło w podrzuszu, ale ani krwi, ani nic... Tylko zabolało tak, że zeszłam z kanapy na kolana. Fałszywy alarm .
|