Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy majowe cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-04-17, 21:06   #3779
vikuniaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamy majowe cz. VI

Cytat:
Napisane przez bunnybe Pokaż wiadomość
Vikunia to chyba Ty pisalas o tych otulaczach muslinowych z aden anais? Grzes dostal 2 na zajączka razem z pierwszymi dżinsikami i bluzą z kapturem i są naprawdę mega przyjemne w dotyku zobaczymy co bedzie po praniu ale z tego co kojarze to troche kosztuja wiec mam nadzieję ze idzie to w parze z jakoscia
tak, ja też na nie poluję w tk maxx, ale ostatnio mieli brzydkie wzory i nie kupiłam. Mam dwa otulacze muślinowe z Effi i jak dzidzia będzie lubiła otulanie to dokupię właśnie z anais po porodzie . Są mega milusie i podobno milsze z każdym praniem!

Cytat:
Napisane przez ukrajinka Pokaż wiadomość
ale chodzi o to, ze ja baardzo rzadko jem mieso, a tu mnie napadla taka zachcianka na te schabowe 😯 no i nie ma zmiluj zaczelam robic dlatego rozczarowanie tym wieksze
biednemu wiatr w oczy

Cytat:
Napisane przez misja0181 Pokaż wiadomość
Efffpe te spacery to chyba urządza właśnie żeby urodzić )

U mnie coś ok 11 na plusie. Trudno. Odpale chodakowską i jakoś może zrzucę

Gornek czekam na opis szczególy też mi nie straszne a z karmieniem masz dobre podejście uda się to super, nie uda się to mm nie trucizna

Bunnybe fajne prezenty

Ukrajinka to jutro powtórka z rozrywki i tym razem shabowe w panierce

Mohnka najpierw Ty prosiłaś Maksia żeby jeszcze poczekał a teraz on Ciebie )

Nienawidzę kataru :////

Mi dzisiaj dziecię mam wrażenie że jak krecik rączkami drogi wyjściowej szuka ...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
ja to już się czuję jak jakiś klocek .

Przed chwilą mnie tak mocno zakłuło w podrzuszu, ale ani krwi, ani nic... Tylko zabolało tak, że zeszłam z kanapy na kolana. Fałszywy alarm .