Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
No hej. Musialam wstac sie najesc bo bym.nie wytrzymala 😁 ostatnio tak mnie ssie w zolądku ze 4-5 a ja jem juz cos😏mam nadzieje ze po porodzie mi przejdzie.
Vela zakup laktatora Ci sie udal. Za taka cene to zal nie brac.
Sarenka- no co tu duzo pisac- bardzo niemilo ze strony bliskich ze tak Ci dogaduja. Nie powinni! Czy nikt u Ciebie w rodzinie ani znajomych nie byl w ciazy aby nie wiedziec jak kobiety cialo sie zmienia? Przeciez hormony tez dają swoje. Tez bym sie wkurzyla gdyby mi tak ktos gadal. W ogole to tym bardziej powinni nic Ci nie nowic aby Ci przykro nie bylo...powinni Cie " oszczedzic" a nie dokladac Ci jeszcze bo im sie nie podoba cos w Twoim wygladzie 😲 masakra jakas!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 04:54 ---------- Poprzedni post napisano o 04:43 ----------
Jrlonek kciuki za wizyte ✊
Ja mam jutro i doczekac sie nie moge 😁
Tez mialam zgage i 3 reni musialam wziazc bo bym rady nie dala. No ale czego sie spodziewac po swiatecznym jedzeniu.
A moj maly tez mial przez te 2 dni mega ruchliwe dni. Jeszcze tyle to sie nie wiercil! Czasem jak sie poruszyl to tez poczulam go w bozenie 😊 jak czytalam ksiazke i mialam reke oparta na brzuchu to tak mnie kopnął w reke ze mi podskoczyla. Nawet moj Bartek to widzial 😊 ale super uczucie 😊
No a tak poza tym to snil mi sie dzis Marcelek. Ale on byl sliczny! Ciagle na niego patrzylam z mezem i nawet go nie wykąpalismy bo nie mielismy kiedy 😊
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz