Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kolejne zauroczenie czy...cos wiecej?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-20, 18:34   #1
Brasil22
Raczkowanie

Kolejne zauroczenie czy...cos wiecej?

Witam,
Zaznaczę od razu, że jestem stałą bywalczyniom Wizazu pod innym nickim, jednak ze wzgl.na treść mojego wątku wolałam opisać to pod nowym nickiem...a dlaczego, to może domyślicie się z treści.

Z moim TZ jestem od 4 lat. Bywalo roznie, raz lepiej, bylo tez ciezko i zle, ale teraz ogolnie jest b.dobrze
Jakis czas temu dostalam nowa prace. Wszystko jest super, tylko... no wlasnie. Poznalam tam mezczyzne. Starszy o 3 lata (chyba), jest na wyzszym stanowisku. Podczas 1-ego spotkania sprawial wrazenie niesmialego, wstydliwego a musial pokazac ze to on jest nade mna, ze niejako on rzadzi a chyba go zagadalam (chodzilo o sprawy sluzbowe, nie prywatne). Wtedy jakos nie wywarl na mnie wiekszego wrazenia...jednak podczas rozmow telefonicznych i 2-ego spotkania juz tak... Nie wiem co sie ze mna dzieje nie moge przestac o nim myslec!! Siedze teraz w weekend w domu i mysle, kiedy go zobacze, kiedy porozmawiamy, jak glupia sprawdzam poczte czy aby czegos nie napisal, ciagle sie denerwuje, czuje ze mam spiete miesnie, scisniety zoladek, CIĄGLE! nawet teraz... Boze, zachowuje sie jak nastolatka!
Przy moim TZ nie moge nawet przestac o nim myslec, zaczynam wymyslac jakie moj TZ ma wady a jakie tamten z pewnoscia ma zalety - wiem, ze to durne, bo nie znam tego goscia a mojego TZ znam na wylot i kocham go.
Jest mi wtedy strasznie zle, gdy on jest k.mnie, przytula mnie i mowi "Kocham cie" a ja mysle, ze moi to ten drugi, z pracy... masakra nigdy tak potwornie sie nie czulam... nie zdradzilam go i nie chce tego zrobic, jednak takie poczucie winy, jakbym to zrobila

Dziewczyny...nie wiem co mam teraz robic!! On tak siedzi w mojej glowie ze nie ptorafie przestac o nim myslec!!
Czy ktoras z was przechodzila cos podobnego? moze przechodzi?
Nie moge sobie z tym poradzic
Brasil22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując