Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-04-18, 09:24   #4906
Daga825
Wtajemniczenie

Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V

[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7295383 6]Piękne masz sny. U mnie nadal same koszmary - jak mi się śni poród to albo dziecko bez rączek, albo bez nóżek, albo ma problem z oczkami i ciągle jakaś niepełnosprawność.[/QUOTE]
Chyba bym osiwiala przy takich snach

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Cytat:
Napisane przez giovanemamma Pokaż wiadomość
To ja bym chyba musiała panikować non stop, bo ogólnie rzadko czuję ruchy niezależnie od tego co zjem

Ja dziś miałam piękny sen, że zaczął się poród, a ja położyłam się na łóżku i skupiłam się na oddychaniu, które pokazywali nam na szkole rodzenia. Długo nie musiałam czekać, po chwili dotknęłam ręka krocza i poczułam główkę, chwilę później wyskoczyła cała. Była piękna, taka jaką sobie wymarzyłam, miała ciemne włoski we mnie. Zaraz ja ubierałam w taki kombinezonik króliczka 😍 magiczny był ten sen, nie mogę się jej doczekać 💖💖💖

Ja prawie cały czas czuje i stąd panika. Sen piękny miałaś, już niedługo będziesz głaskać malucha po główce [emoji4] ostatnie tygodnie szybko nam miną coś czuję

Daga825 jest offline Zgłoś do moderatora