2017-04-18, 09:24
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7295383 6]Piękne masz sny. U mnie nadal same koszmary - jak mi się śni poród to albo dziecko bez rączek, albo bez nóżek, albo ma problem z oczkami i ciągle jakaś niepełnosprawność.[/QUOTE]
Chyba bym osiwiala przy takich snach
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------
Cytat:
Napisane przez giovanemamma
To ja bym chyba musiała panikować non stop, bo ogólnie rzadko czuję ruchy niezależnie od tego co zjem
Ja dziś miałam piękny sen, że zaczął się poród, a ja położyłam się na łóżku i skupiłam się na oddychaniu, które pokazywali nam na szkole rodzenia. Długo nie musiałam czekać, po chwili dotknęłam ręka krocza i poczułam główkę, chwilę później wyskoczyła cała. Była piękna, taka jaką sobie wymarzyłam, miała ciemne włoski we mnie. Zaraz ja ubierałam w taki kombinezonik króliczka 😍 magiczny był ten sen, nie mogę się jej doczekać 💖💖💖
|
Ja prawie cały czas czuje i stąd panika. Sen piękny miałaś, już niedługo będziesz głaskać malucha po główce [emoji4] ostatnie tygodnie szybko nam miną coś czuję
|
|
|