Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadówki 2017 ❤ cz. 1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-04-18, 11:26   #2005
stypi_89
Wtajemniczenie

Dot.: Listopadówki 2017 ❤ cz. 1

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
Gdyby teściowa była po prostu religijna, tak jak np moja chrzestna, która co tydzień chodzi do kościoła i na spokojnie powiedziała mi, że się za nas modli, żeby wszystko było dobrze, to ok, na pewno by nie zaszkodziło i już na 100% by mnie nie zdenerwowało, nie jesteśmy religijni, ale fajnie, niech chociaż ona się modli... Ale teściowa zadzwoniła prawie że z płaczem, jęczała do telefonu, to mnie najbardziej zdenerwowało, że się doszukuje jakiś problemów w moich mdłościach, aż poczułam się tak, jakbym się nie nadawała do ciąży i urodzenia dziecka Ma 3 wnuków, jeden urodził się chory to niech się na nim skupi, a nie wymyśla mi jakieś problemy i mnie denerwuje

Ehh, musiałam to z siebie wyrzucić, bo tż mnie nie rozumie

Cocktailraspberry gratuluję synka

U nas na pewno masa ubranek itp po młodym siostry a druga siostra szaleje po ciuchlandach i też ciągle coś kupuje, więc ja raczej na ciuszkach nie będę się skupiać, trzeba ze 3 tysie na wózek uzbierać

serio chcecie kupić wózek na 3 koła? :O my jeszcze o tym nie rozmawialiśmy, bo na to jeszcze czas, ale ja tak myślę, że max 1,5 tys. damy za wózek. Na pewno nie więcej
23.03.2017
stypi_89 jest offline Zgłoś do moderatora