Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy majowe cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-04-18, 11:14   #3856
emi_lka
Zakorzenienie

Dot.: Mamy majowe cz. VI

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Wczoraj przeżywałam, że nie mogę urodzić przed majem bo przecież zła matka nawet kurteczki, kombinezoniku dla dziecka nie ma na taką pogodę jaka jest teraz.

No i ten cholerny wózek... znów muszę napisać do faceta,czy przypadkiem nie zapomnieli o moim zamówieniu.
Hej, ja też nie mam nic ciepłego. Ale mam dużo koców, więc w razie czego...

Cytat:
Napisane przez ukrajinka Pokaż wiadomość
Tadam nadeszla pora i na mnie. Pierwsza pralka z dzieciowymi rzeczami wlasnie hula 😁
Brawo

Cytat:
Napisane przez mamaSmerfuni Pokaż wiadomość
Marti, ja tez nie mam otulacza, mam kocyki i jeden rozek.
Ja też nie, mam jeden rożek i 3 kocyki...

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Heeeej!!!! [emoji253]

Matko dziewczyny to już jutro! Czy to jakiś sen?[emoji33] tak się cieszę!!! Idealnie wkraczając w 40 tc powitamy malucha, no aaaaa [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Wow! Dla mnie brzmi jak sen Wspaniale!

Cytat:
Napisane przez marg0lcia Pokaż wiadomość
Mnie po ciastach zgaga męczy okrutnie,nawet rennie nie pomaga, ale było warto

Magnificence a jakie imię Twojemu tz się podoba?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja też cierpię po smakołykach ciastowych u mnie niezmiennie królują migdały jako antidotum na zgagę.

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Emilko, mam identyczne dolegliwosci jak Ty! Ten sam zestaw, jakze Cie rozumiem.. W nocy szlam do lazienki zgieta jak staruszka. Pelen pecherz przysparzal dodatkowego bolu w podbrzuszu.

Stopy wczoraj mialam takie, ze mnie mąż ze wspolczucia po kostkach calowal. Załącznik 7024226
Biedna! Mnie aż tak nie puchną, choć ogólnie są bardzo obfite...

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
I tak Ci sie udalo, jak ja do kosza podeszlam to 75 zadnego nie bylo. Obwod 80 to male miseczki tylko. Balam sie tego 85 troche, ale na ostatnich haftkach jest ok, wiec nawet jak zlece troche z obwodu to moge zapiac 2-3 haftki ciasniej.
Ten czarny to push-up?

U mnie w lidlu chyba w ogóle mają być same obwody od 80... a ja noszę 70... a miałam ochotę jakiś upolować.

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Z tym puszczaniem w kolejce to jest tak ohydne... a właściwie z to NIEwpuszczaniem. Ale to sie nazywa wlasnie egoizm Wiadomo, ze każdemu cieżko i każdy sie gdzieś spieszy, ale kurna kobieta w zaawansowanej ciazy...
Ja ostatnio uderzyłam do pani z kasy i zapytałam, czy mnie obsłuży. I mam zamiar tak już robić i nie czekać na łaskę. A jak mi odmówią, to mam zamiar ostentacyjnie zostawić moje zakupy i wyjść.

Cytat:
Napisane przez Martirybka Pokaż wiadomość
Emilka w pełni Cie rozumiem, niby wiemy ze to juz końcówka a z drugiej strony to jest chyba najmniej ciekawy okres ciąży. Przynajmniej ja tak mam. Nie mam co prawda zgagi, wiem ze jestem gotowa na synka, a jednak moje samopoczucie jest po prostu kiepskie.
Wiem ze nie powinnam narzekać tyle czekałam na dzidziusia i jest moim małym cudem. Trochę mi wstyd z tego powodu. Także Emilka musimy to jakość przetrwać, mam nadzieje ze szybko po porodzie uda nam się wrócić do "stanu normalnego".
Ania napisała, że to depresja przedporodowa i tak to właśnie odczuwam (nie, no dla ścisłości: przedporodowe obniżenie nastroju). Generalnie nic się wyjątkowego nie zadziało in minus oprócz tych cielesnych zmian, ale jestem na przemian wściekła, zła, smutna, zniechęcona, rozczarowana i wątpiąca. Super.

Cytat:
Napisane przez Mohnka Pokaż wiadomość
Jakbym opisała swój nastrój kilka dni temu.. trzymaj się cieplutko 😘😘 nie tylko Ciebie to spotyka 😔

Dzięki! Zastanawiam się, czy to mi minie (bo trwa już 3 dzień)...
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora