Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniówki 2017 <3 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-04-18, 14:04   #172
judkama
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4

Cytat:
Napisane przez nyna91 Pokaż wiadomość
Trochę mnie pocieszyłaś moja mamuśka od razu wpadła w panikę, że moje dysplastyczne biodro się pogruchocze i żebym szła do ortopedy po zaświadczenie na cc. Wodę z mózgu mi zrobiła i tyle

Sukienkę granatową (fajnie się układa tylko do skrócenia muszę dać), bluzkę w kwiaty, bladoróżowy top, leginsy granatowe i dwa staniki do karmienia o dwóch różnych rozmiarach w ogóle z tymi leginsami dziwna sprawa. W nogach dobre, a na brzuchu S idealne na teraz. Wysłałam mamuśkę do lidla jeszcze raz bo może wyjść z pracy i udało jej się kupić rozmiar M bo pani przyniosła resztki z magazynu na jej oczach no i wzięła jeszcze trochę rzeczy dla Leosia na spokojnie zdjęć nie wrzucam bo nie korzystam z apki tylko z laptopa i za dużo babraniny :P

Demot świetny, tylko jak na złość mój Mąż ma sylwetkę lekkoatlety, wysoki, wysportowany, silny i z ciemną karnacją a ja przy nim, niska, tyjąca bardzo szybko córka młynarza

Aleeee dużo ! Zaszalałaś

Ja też zatrzymuję się na 68, później będziemy dokupować bo i tak przecież tych ciuszków mniejszych musi być dużo. Gdzie to trzymać później i nie zapomnieć tak jak diablica pisała

Raczej jakąś torbę, którą później wypiorę. Na pewno nie nową, jakaś się tam na strychu znajdzie. U teściowej fajną widziałam ostatnio
Serio, 4060 było mi łatwiej urodzic niz 2600

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
no 300 zl poszlo.. ale w tym sam termometr 60zl, a szwagierka mi mowila ze jest ok i nie przeklamuje to zaryzykowalam 3 lata gwarancji ma, a mysle ze jakby bardzo przeklamywal to jest to podstawa do reklamacji.

co do rozmiarow, w hm kupowalam 68 i 74 (z dlugim z mysla o jesieni), z calkiem malymi sie wstrzymuje bo nie wiem co mam..w koncu tylek musze ruszyc i to przejrzec. poza tym najmniejsze chce dokupic pozniej jak mniej wiecej bede wiedziala jak sie chlopak nam ksztaltuje wzrostowo
troche sie przerazilam tym, co Judka napisala ze 86 to roczek...bo roczek to lato a tam sa dlugie rekawki i nogawki no ale nic..bede go karmila dobrze to moze urosnie szybciej
Kazde dziecko rosnie inaczej 86-92 z lidla to chyba 9-12 miesiac ? nie pamietam, bys musiala zobaczyc jak w srodku maja napisane.
Ale latem tez sie nosi przeciez dlugi rekaw, nie zawsze sa upały

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora