2017-04-18, 15:21
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4
Cytat:
Napisane przez cesarskie cięcie

Zdaję sobie sprawę, że tak to właśnie wygląda  Ale prawda jest taka, że różnica między wyjazdem na 3 dni a wyjazdem na tydzień czy nawet dwa nie jest taka duża w pakowaniu, bo to rzeczy codziennego użytku zajmują właśnie najwięcej miejsca (suszarka, prostownica, jeśli ktoś ma sianowate afro, jak ja  , kosmetyczka, szlafrok, buty i kapcie, ręczniki, jak już ktoś powiedział, itp.). Dorzucenie paru t-shirtów czy sukienek na kolejne dni zajmuje 1% miejsca tak naprawdę 
|
Kochana bez suszarki i prostownicy ja się nigdzie nie ruszam i wszystko upchnelam do jednej torby w pierwszej ciąży. Oprócz pampersow ich chyba nie wkładałam z tego co pamietam.
---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------
Cytat:
Napisane przez Martoolka87
Jak któraś się waha między dwoma lub trzema to też piszcie. Zapiszę z ukośnikiem, a jak się zdecydujecie, to niepotrzebne wygumuję 
---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------
Moja rodzinka tak  Z męża strony nikt jeszcze nie używa tego imienia, ale oni w ogóle mniej się jarają moją ciążą 
|
Super ze będzie lista wózków.. może coś mi się spodoba bo w tym momencie to nie mam pojęcia jaki kupie
|
|
|