Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2009 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-20, 21:24   #3605
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz.II

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
hehe, fajna piosenka, no i cos oryginalnego

przez ciebie teraz non stop slucham fasolek

jestem tego samego zdania. Jak sie jest "pozytywnie zakreconym" to tylko sie cieszyc i podkreslac to na kazdym kroku. No i jak pisalam, piosenke dla rodzicow nalezy wybierac taka, z jaka sie utozsamiamy, ktora najbardziej nam sie podoba.

Ja tez jestem "dziwna" Raz nie wyszedl na mojej osobie eksperyment, ktory robil nauczyciel informatyki w LO. Lubie smiac sie z siebie samej. (nie jednego czlowieka tym zadziwiam. Inni jak np. uderza sie w glowe to chwytaja sie za glowe i cedza przez zeby wularyzmy a ja sie smieje ). Raz, gdy wracalam ze swiezo poznanym kolesiem do domu (odprowadzal mnie ) a ten trzymal mnie za reke to szlam jak male dziecko, machalam ta reka i piewalam "domowe przedszkole" Na poczatku koles sie zdziwil a pozniej sie zaczal smiac
bo fasolki sa swietne..
jaga milo spodkac kogos rownie szajbnietego jak my.. a z tym chodzeniem za reke to tez tak czasem robimy...

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
na maila nie odpisal, ale kase odeslal... Co prawda bez kosztow wysylki czyli 2*8, ale pal licho... Dalam neutrala...
a ja zamowilam sobie torebke zaplacilam tego samego dnia i minelo 2 tygodnie i rzadnego odezwu, lacznie z brakiem odpowiedzi na moje maile i smsa... a teraz wyjerzdzamy wiec nie wiem jak to zzalatwic.. poprosze siostrze zeby scignela tego opieszalego sprzedawce..

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
witam
dziewczyny co sadzicie o tych winietkach co wam je wczoraj wkleilam. te na stojaczkach

a mi sie przez was dziwne jakies sny sniły, ze jakies winietki wybieralam itp ach hehe
mi sie podobaja bardzo..

Madzialenka nie wiem piosenka do rodzicow tz niebardzo...
a budciki sliczne malenki obcasik itd.. ale kozaki tragedia

Cytat:
Napisane przez Kama24 Pokaż wiadomość
No to nieciekawie masz Ja naszczęście nie mam żadnych egzaminów już tylko obrona mi została
a ja mam zajecia.. mimo ze sie bronie, a zajecia mam nawet 4-6 lipca... ale moze uda nam sie je odwolac zeby bronic sie w czerwcu...