Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-20, 20:25   #2826
madame_apple
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Wogóle... śnił mi się mój eks... znów... Smutno mi bo coś ostatnio często mi się śni. Niby nie myśle o nim tak na codzień, ale w nocy myśli same przechodzą... w tym snie dał mi list, w ktorym pisało coś, że to już 4 lata miną odkąd się poznaliśmy i że chciał by ze mną być, ale nie może czy coś w tym stylu... Nienawidze takich snów ! Są zbyt realistyczne, bo normalnie czuje jego zapach, pocałunki itd. w nich a nie chce tego !
mnie również często eksy nawiedzają w snach nie wiadomo czemu. Ale coz, staram się nie zaprzątać sobie tym głowy - jak to napisała Ewusia - life goes on...
Cytat:
Napisane przez marga_zg Pokaż wiadomość
Ostatnio Was zaniedbuje ale jakos mi sie nie uklada za bardzo, wszystko mi sie wali na glowe. No ale nie bede was dolowac Milego dnia
nie dołujesz, pisz kiedy tylko będziesz czuła taką potrzebę
Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj cały dzień leniuchuję Mam niedzielę odpoczynku Od samego rana chodzę w piżamie, nawet mi się ubrać nie chce Potem sobie jakąś książkę może poczytam, bo nawet nie ma jak wyjść na jakiś spacerek czy cuś bo pogoda nie dopisuje chociaż jest ładniej niż wczoraj
dobre leniuchowanie nie jest złe
Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
o jakich butkach mowa? bo jesli chodzi o trampki to ja ostatnio nawet do plaszcza zalozylam (z przypadku, ale stwierdzilam ze calkiem pasuja).
a tym razem mowa o brązowych butkach na obcasie, ale jeśli chodzi o trampki to ja również potrafię je nosić do wszystkiego i całkiem-całkiem pasują
Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
Kurcze, tak sie ladnie zapowiadal dzien a tu klapa. TŻ mnie doslownie wyprowadzil z rownowagi szkoda nawet pisac o jego zachowaniu
faceeeeeeci....
Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
A ja lekcje poodrabiałam sobie wczoraj i mam już dzisiaj spokój Nie lubię wszystkiego zostawiać na ostatnią chwilę i mi to sprzyja xd
ja też nie lubię, ale i tak zostawiam Gratuluję, że Tobie się udaje odwalać obowiązki wcześniej^^
Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość
A dziękuję, niestety zasnęłam nad tym do...teraz.... W sumie lubię, ciekawi mnie ludzkie ciało i w ogóle co i jak, teraz na trzecim roku to przynajmnije już chodzimy do pacjentów itp.ale gryzie mnie to, że człowiek haruje 12miesięcy w roku jak wół, cały czas kłody pod nogi, kopie, gryzie, obrzuca bagnem ten wydział a ty nic tylko dziękować i ładnie się uśmiechać, spać po 4h w nocy i robić że jest suuuuuuper
ech... Gratuluję, że w ogóle dajesz radę, wszak medycyna to bardzo cięzki kierunek No i ważne, że Cię to interesuje - osobiście znam przypadki osob, ktore to studiuja tylko dlatego, ze jest prestiżowe albo, że ktos z rodziny jest lekarzem...
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Ta dam jestem całą i żywa. Impreza nawet byłą fajna chociaż miałam złe przeczucia, bo zupełnie nie moje klimaty ten klub (dla Katowiczanek Wyższy Wymiar . Kumpela też była bardzo zadowolona co mnie cieszy całą imprezę bawiłam sie z jej kolegą, który jest dla mnie za młody ^^ ale ile się komplementów nasłuchałam to szok ogólnie czuję się świetnie jak na to że wróciłam po 5 rano
za młody czyli ile mlodszy?
flirciaro, ciesze sie ze mialas taka udana imprezke - nasluchanie sie komplementow to faktycznie super sprawa
(O ile nie są to jakieś durne komplementy w stylu: "masz ładne zęby")
Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
ja dopiero wrocilam z miasta,nie kupilam sobie nic bo nic fajnego nie bylo.
Najgorsze,ze nie dostalismy oferty na dom i teraz nie wiem juz calkiem co mamy robic...zalamana jestem..Kryzys w UK,funt spada na leb i szyje...
kurcze kurcze nie wiem co tu napisać więc tulę mooooocno i mam nadzieję, że jednak jakoś wszystko się ułoży
Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Ulala ile mnie tu nie było całe wiekipewnie mnie już nikt nawet nie pamięta.
Z powodów niewiadomych mam problemy z netem,żeby wejść na wizaż to trzeba mieć anielską cierpliwość,mój admin mi dziś powiedział że z końcem maja zrywa umowę,tak więc będę bez neta,już teraz myślę,że prawdopodobnie zostanę kolejnym dzieckiem neostrady^.
W szkole miałam taki nawał sprawdzianów,że hey na szczęście wszystkie poszły w miarę pozytywnie
Poza szkołą pracuje w dwóch restauracjach na zmianę,jedna to słynna Anna Maria w Kostuchnie mamy super ekipę pracującą,godziny zamieniają się w minuty a druga to odlot na Muchowcu,Ewusia Ty pewnie wiesz gdzie to jest,bo kiedyś wspominałaś iż mieszkasz niedaleko właśnie wczoraj była tam 18na której kelnerowałam,dziewczyny gdybyście widziały te 'okazy' po prostu bajka,aż chciało się im roznosić to jedzenie .
No i to byłoby chyba na tyle dobrego u mnie.Mam nadzieję,że teraz będę mogła w miarę regularnie do Was zaglądać,widzę tu wiele nowalijek albo mam jakieś zwidy.
No wreszcie zajrzała Lolcia wyrodna
Mam nadzieje, ze brak neta bedzie bardzo-bardzo krotki
No i ciesze sie strasznie, ze i w szkole i w pracy sie uklada
Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Jutro mam poprawe z matematyki...Trzymajcie kciuki ale cos czuje ze bedzie bbolalo

Cytat:
A do mnie przyjechała Siocha ze Swoim Chłopakiem i wyciągnęli mnie na piwo Potem pojechaliśmy do mojej cioci, nasmiałam się, że hohohooo już dawno tak dobrego humoru nie miałam... Za tydzień jedziemy na dyskoteke i wogóle super, że ich mam o !
ekstra
Cytat:
Z poza tym jutro nie idę do szkoły, bo... jade sobie kupić komputer
ooo w końcu wymarzony laptopik?

Ja jutro jade tylko na jedne cwiczenia, a we wtorek jednak w ogole - okazalo sie, ze moge sobie jeszcze na to pozwolic wiec zamierzam skorzystac, a co!

No i mam postanowienia mocne,ze od jutra walczę aktywnie z moją hipersennością bo juz mnie wkurza ona niemiłosiernie - trzymajcie kciuki za moj powrot do świata żywych ^^

Tymczasem życzę miłego wieczoruuuu i dobranoc na wypadek gdybym zaraz zasnęła i juz tu nie zajrzała

Buzi-buzi

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora