Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-20, 21:37   #3012
leleth
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!

Cytat:
Napisane przez LeoNa86 Pokaż wiadomość

trzymajcie dziewczynki jutro za mnie kciuki
Mam nadzieje ze nie wydarzy sie nic glupiego hehe Najbardziej obawiam sie,że zaczne sie smiac bo ja tak lubie robic w stresowych sytuacjach a jeszcze nie daj boze jak zobacze ze moj facet jest jakis spiety to nie wytrzymam..hehe
Ja ide rozluzniona...i tak sie zastanawiam czy nie za bardzo
haha na pewno nie pobijesz mojego Darka, ktory na slubie zamiast powiedziec "beloved wife" powiedzial "lover" .... chyba nie musze opisywac miny sedziego udzielajacego nam slubu i wszystkich obecnych ale dla niego ukochana zona a kochanka to jedno i to samo haha... co do zdjec nie wiem czy dam rade bo chyba powrocilo moje zapalenie nerki i wlasnie wzielam tabletke przeciwwbolowa...do tego mam malo czasu zeby dokonczyc swoj model i wracam do pracy ... zobacze za godzinke lub dwie w zaleznosci od postepow w pracy

edit: zadzwonilam do szefa i powiedzialam mu ze mam dosc tego modelu i bede sie meczyc jutro !!! poza tym poniewaz tabletka przeciebolowa zaczela dzialac nabralam ochoty na zakupy i oczywiscie zmusilam meza do pstrykniecia paru zdjec... wiec oto moj brzuchol w prawie 27-mym tygodniu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Picture 025.jpg (37,0 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Picture 026.jpg (77,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Picture 030.jpg (107,7 KB, 16 załadowań)

Edytowane przez leleth
Czas edycji: 2008-04-20 o 22:23
leleth jest offline Zgłoś do moderatora