Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna, jesień czy coś jeszcze innego?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-01-05, 15:40   #52
elimaj
Raczkowanie

GG do elimaj
Re: Wiosna, jesień czy coś jeszcze innego?

Hej. Wróciłam dopiero dlatego nie odpowiadałam na bieżąco. Po kolei. Ten beż co mi go każesz na aut pejczem wyrzucić to mój ulubiony sweterek Fotki w kolorach, które radzisz przetestować będzie trudno zrobić, bo nie mam takich rzeczy w domu, a po sklepach jednak nie będę latać z aparatem.Jutro powyciągam co się da i postaram się coś tam dorobić.Wkleję jak zrobię. Opalam się rzeczywiście lekko "brudno", ale nigdy nie nazwałam tego oliwką. Może jednak nią jest? Brwi i rzęsy są niemal jednakowe, brązowe, ale nie umiem ocenić, czy złotawe, czy szarawe. W słońcu mam czerwonawe refleksy, ale słońce robi rózne rzeczy z ludźmi. Rumieńce mam niestety nie brzoskwiniowe, bo zresztą przy cerze naczynkowej chyba to niemożliwe, są takie jak na zdjęciu poniżej. Jesienie podobno w ogóle się nie rumienią a ja tak, niestety. Bluzka ze zdjęć przez ciebie przerobionych to gorset mojej sukni ślubnej , prawdę mówiąc niepotrzebnie wrzuciłam to zdjęcie, bo jestem po solarium i wysmarowana różnymi pozłacającymi specyfikami. Na co dzień chyba jednak jestem bliższa najniższemu zdjęciu. Co do włosów: najbliżej jest ostatni z prawej w drugim rządku i drugi z lewej w czwartym. Fotki z dziecństwa nie mam jak załączyć, brak skanera. Dużo pytań, dużo odpowiedzi, ale coś mi się widzi,że coraz bardziej wychodze na lato. Dołączam jeszcze straszną paszczę z wakacji nad morzem, niekorzystne ujęcie, ale cera najbardziej widoczna. Czego się nie robi,żeby się odnaleźć. Czekam na opinie.
elimaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując