Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy majowe cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-04-18, 20:03   #3988
Magnificence
Rozeznanie

Dot.: Mamy majowe cz. VI

Cytat:
Napisane przez milutek Pokaż wiadomość
Co do ilości ubrań to miałam bardzo dużo. A teraz mam jeszcze więcej wszystko dostałam, używane od koleżanek. Dodatkowo właśnie dostałam ogromną siatkę Ikejową ubranek od koleżanki z UK. Wszystko piękne, markowe, porządne, niezniszczone. Do drugiego roku życia Benia mam spokój z ubrankami Wybrałam te najmniejsze 56/62 narazie. Zobaczcie jakie cudeńka, najbardziej podoba mi się body z misiem i slonikami Załącznik 7025086Załącznik 7025091Załącznik 7025101Załącznik 7025106
Jejciu jakie śliczne te z misiem uwielbiam tego misia nawet mam taką maskotkę dostałam kiedyś od tż

Cytat:
Napisane przez Kiwaczka Pokaż wiadomość
Skurcze wyszły mi na ktg max 80% choć aż tak bardzo ich nie odczuwam bo mi kręgosłup napier###la mocno, mam wrażenie że mi zaraz go złamie. Do max tygodnia Jagoda będzie z nami 😍 wizyty mam co 2 tygodnie a termin z om na 05.05 😉
Ulala ja też bym się wcale nie obraziła gdyby mnie przed terminem wzięło

Byłam po Lay'sy bo mam ochotę na chipsy i kefir i zaraz będę to połączenie próbować jakbym przestała się odzywać tzn że mnie zabiło
w ogóle jakie poświęcenie śniegiem wali, ja na letnich oponach jadę po te laysy jeszcze nie umiałam się zdecydować czy chce zwykle czy karbowane i wzięłam obydwie paczki, do tego piwo dla tż po drodze w biegu złapałam i przy kasie to musiałam wyglądać świetnie
Magnificence jest offline Zgłoś do moderatora