Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-09-19, 19:55   #235
Dark_Kicia_Miau!
Zakorzenienie

Smile Dot.: Hallo Pomocy!!!

Cytat:
Napisane przez paulinarc
Chyba poradze sie ciebie...kiedy o tym nie mysle to jest poprostu za***iscie...W ogole sie nie denerwuje...Nic z tych rzeczy,ale kiedy zaczne to pozniej jest koniec;(Masakra:/Heh dobrze wiedziec ze jeszcze sa tutaj przyjazne dusze ktore zawsze pomoga w chwilach zwatpieniaAch...wlasnie mi sie przypomnialo ze ostatnio jestem dosyc nerwowa...Od jakis 2-3 tygdni,ale wyadje mi sie ze to nie jest spowodowane rzadna ciaza...Bo gdyby tak bylo,to chyba bylabym nerowowa od poczatku,ale dopiero teraz:P!Ale wyczytalalam w internecie,ze ma sie wzdecia i zaparcia...Jak juz wczesniej pisalam zaprc nie mam ale mam zla przemiane materii,a jesli chodzi wzdecia,to ciagle mi sie odbija...Po wszystkim co zjem...I nie wiem jak to zwalczyc:/!Cos wymysleDziekuje jeszcze raz...Troszku mnie uspokoilas
Jesli masz problem, to zawsze sie do nas zwracaj Nie zostawimy Cie samej z problemami Moim zdaniem to wszystko to wina stresu i autosugestii ja sama dzien przed wykonaniem testu ciazowego dostalam nawet mdlosci a jak sie pozniej sprawdzilo- w ciazy nie bylam. Nie stresuj sie,nie przejmuj, bo ja sobie dam reke prawa uciac ze NIE JESTES w ciazy A zaparcia z tego co wiem, pojawiaja sie w pozniejszym etapie ciazy Spoookooojnie wdech- wydech (i powtorz to 10 razy )