2017-04-18, 21:10
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomocy
Jeśli masz takie krótkie włosy, może fryzura a'la Kożuchowska albo Ruby Rose by się nadała? Chociaż one mają te włosy proste i mocno wystylizowane, a u Ciebie chyba przeszkodą są te kręciołki Ale to i tak dobrze, że odratają i widać, że są gęste. Faktycznie, musiałabyś odwiedzić jakiegoś dobrego fryzjera-stylistę który by coś doradził ale jednocześnie nie zniszczył, zapewne delikatnych, nowych włosów.
Poszukaj w Googlach coś w stylu 'very short curly hair' i zobacz, że takie włosy mogą naprawdę pięknie wyglądać, jednak my tutaj sprzed monitora za wiele Ci nie doradzimy! Musisz pewnie wydobyć skręt z tych włosów czy coś , ja niestety nie wiem jak, bo takowych nie posiadam.
---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------
Może pasowałoby ci coś a'la Kożuchowska? Albo w stylu Ruby Rose? Chociaż one mają proste i są te ich fryzurki dosyć wystylizowane, a ty masz niezłe kręciołki. Myślę, że tutaj przydałby się profesjonalny fryzjer-stylista, który coś by z tym fantem zrobił, nie niszcząc, zapewne delikatnych, nowych włosów. To i tak świetnie, że Ci odrosły i to w dosyć gęstej formie, widać, że jest ich dużo. Akurat ich długość jest teraz taka dziwna i pewnie nie chcą się układać. Tutaj na prawdę przyda się ktoś, kto się na tym zna, my Wizażanki niewiele sprzed naszych monitorów zdziałamy! Wpisz sobie w Googlach 'very short curly hair' i zobacz, jak pięknie mogą wyglądać włosy o takiej długości, jeśli się z nich wyciągnie ten idealny skręt 
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------
Och wybaczcie za dwie prawie identyczne wiadomości, ale myślałam, że się nie dodała odp. i teraz mi tutaj nagle pokazały się obie
|
|
|