Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kolejne zauroczenie czy...cos wiecej?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-20, 22:14   #5
Brasil22
Raczkowanie

Dot.: Kolejne zauroczenie czy...cos wiecej?

izazusia to nie tak, ze ktores z nas jest znudzone zwiazkiem wrecz przeciwnie!! od jakiegos czasu jest cudownie. Robimy wspolnie sporo rzeczy, on mnie ciagle zaskakuje - np.ostatnio kladac sie spac znalazlam pod koldra wielka kartke z jego pismem: Kocham Cię, kochany jest - i ja jego rowniez. To nie kwestia przyzwyczajenia czy nudy, bo akurat nie ma

Fresa: i tu jest problem, poniewaz jakis czas temu, prawie rok, rozstalismy sie na kilka dni. I to tez przeze mnie powiedzialam mu, ze nie wiem czy go kocham... zalmal sie, ale dal mi czas. Ja nie wytrzymalam dluzej niz 3 dni, zrozumialam, ze nie moge bez niego zyc...ciagle sprawdzalam czy jest na gg, patrzylam na tel.czy nie zadzwoni, choc obiecal ze tego nie zrobi...
Nie moge mu tego zrobic po raz 2-gi. Ja sama chyba bym sie wkurzyla jakby chlopak mi mowil ze mnie kocha po czym mowil ze nie wie co czuje i potrzebuje przerwy a pozniej ze znow kocha i po kilku mies. znow przerwa

Wszystko jest cudnie, pieknie... tylko ten kolega. Nie daje mi spokoju mysl o nim!! Wieczorem o nim mysle, rano o nim mysle jakby sie tu ubrac zeby mu sie spodobalo, jaki zrobic makijaz, co mu powiem jak go zobacze... ehh, az sama mam do siebie wstret jak to pisze
Ciagle ogladam jego zdjecia w internecie, nie moge przestac patrzec...
Brasil22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując