2008-04-20, 22:39
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobór zapachu do grupy krwi
Grupa krwi 0 Rh+
Kwiatowe- zachowują się jak kwiatowe, najbardziej na mojej skórze wybija się bez, jaśmin, konwalia, róża. Natomiast tuberoza to na mojej skórze morderca i killer.
Słodziaki - nigdy nie są typowymi słodziakami Zawsze wychodzi dodatkowa nuta - a to coś gorzkawego, a to coś cierpkiego, nigdy to nie jest czysta zatykająca słodycz.
Orientalne- te to na mnie szaleją na maksa - wszelakie przyprawy, kadzidła, orientalne składniki wybijają się mocno na mojej skórze. Ambra daje efekt "szpitalny", co w zalezności od konkretnej kompozycji nie zawsze mi przeszkadza. Najmocniej zawsze czuć pieprz, kardamon, cynamon, ostre pikantne przyprawy.Uważam, że na mojej skórze ładnie pachnie drewno, akcenty drewniane, zawsze wychodzą mocne akcenty.
świeżuchy- wysładzają się, również te cytrusowe cierpkie. Na mojej skórze po jakimś czasie robią się słodkie, dając efekt płynu do mycia naczyń. Mało co pozostaje kwaskowate.
Szypry - te też na mojej skórzw wybijają się mocno i wyraziście, co mi przeszkadza, bo szypry to nie moja bajka
Owocowe - moja skóra wybija szczególnie te kwaskowate - porzeczki, maliny i o o dziwo, te w przeciwności do cytrusów, pozostają kwaskowate.
Inne - dobrze układa się na mnie piżmo, bym nawet rzekła, że wgryza się w skórę momentami stanowiąc jedność
Po przewertowaniu tematu, widzę, że przy grupie 0 Rh+ najlepiej leżą orientalne zapachy- taki mój wniosek. Oczywiście, że to nie jedynie słuszny wniosek
|
|
|